Life

Iancu Sterp are chef de bătaie! Fostul Războinic de la Survivor România intră în cușca MMA cu un fost concurent de la Puterea Dragostei

Iancu Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei și în primul sezon al Survivor România, în echipa Războinicilor, simte că pregătirea lui fizică îi permite să intre în lumea sporturilor de contact, așa că vrea să se bată în cușcă.
21.08.2021 | 09:44
Iancu Sterp are chef de bataie Fostul Razboinic de la Survivor Romania intra in cusca MMA cu un fost concurent de la Puterea Dragostei
Iancu Sterp, decis sa se bata in cusca MMA cu fostul sau coleg de la Puterea Dragostei Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp, ajuns la 22 de ani, tânărul care a impresionat cu calitățile sale de gospodar și cu experiența pe care o are la stână, vrea să intre în dura lume a sporturilor de contact și să se lupte cu o cunoștință mai veche de-ale sale, un fost concurent de la Puterea Dragostei.

Iancu Sterp vrea să lupte în cușcă

Iancu Sterp, fascinat încă din copilărie de lumea sporturilor de contact, a decis să accepte o provocare de zile mari, una în care își riscă, la propriu, integritatea fizică, așa că va intra, cât de curând, în cușca pentru prima sa bătaie după regulile MMA.

ADVERTISEMENT

“De mult mi-am dorit să practic un sport de contact, doar că acum s-a ivit ocazia. Dintre toate sporturile, MMA-ul m-a atras extrem de tare, pentru că este complex. Familia mea nu a fost de acord cu urcatul în cușcă. Dintre toți doar Culiță a înțeles această provocare”, a declarat Iancu Sterp, citat de wowbiz.

Iar ”frumușelul” din finala primului sezon de la Survivor România îl va înfrunta pe Ricardo, bărbatul care a fost acuzat că ar fi fost violent cu iubitele sale la Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp va lupta în cușca MMA cu Ricardo de la Puterea Dragostei

Iancu Sterp a decis ca pentru prima înfruntare în cușcă – și, poate, nu ultima – să aibă un adversar care îi poate pune probleme serioase: fostul lui coleg de la Puterea Dragostei, Ricardo.

”Abia aștept să îl văd cum se descurcă în cușcă, dar îi spun încă de pe acum că nu va avea nici măcar o șansă în fața mea”, a spus Ricardo pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

De altfel, între Iancu Sterp și Ricardo acum este și momentul să își rezolve o dispută mai veche, încă de pe vremea în care cei doi erau colegi la Puterea Dragostei, dar nu se ”înghițeau” unul pe celălalt.

Iancu Sterp și Ricardo vor să se bată de ani buni

În urmă cu câțiva ani, pe când Iancu Sterp abia cunoștea celebritatea și ajunsese la Puterea Dragostei prin prisma faptului că este fratele mai mic al (deja) celebrului Culiță Sterp, între el și Ricardo, fost fotbalist cu un succes incert, s-a ivit o dispută care s-a încins peste măsură.

ADVERTISEMENT

Mai exact, între Iancu Sterp și Ricardo, la hotelul la care erau cazați pe când erau ”actori” la Puterea Dragostei, a izbucnit un scandal uriaș, cei doi fiind ținuți cu greu să nu se încaiere ca doi cocoși în fața fetelor și a echipei de producție.

Din fericire, la acea vreme, nici Iancu Sterp și nici Ricardo nu au reușit să își plaseze pumnii pe care voiau să îi împartă, motiv perfect pentru ca cei doi să se înfrunte în cușca MMA.

Conform organizatorilor galei, lupta din cușca MMA dintre Iancu Sterp și Ricardo va avea loc pe 30 august, în București, iar ceea ce este de urmărit dacă vreunul dintre cei doi a ”studiat” tehnicile de luptă pentru a nu se face de râs în fața publicului.

ADVERTISEMENT