Life

Iancu Sterp, declarație de dragoste pentru iubita sa, Denisa. Cum au apărut la nunta Getei Sterp

Iancu Sterp a transmis un mesaj plin de iubire pentru partenera sa de viață, Denisa. Imaginile de la nunta surorii sale, Geta.
03.10.2022 | 16:40
Iancu Sterp declaratie de dragoste pentru iubita sa Denisa Cum au aparut la nunta Getei Sterp
Iancu Sterp, mesaj plin de iubire pentru partenera sa, Denisa. Imaginile de la nunta surorii sale, Geta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a făcut o declarație de dragoste pentru iubita sa. Cum au apărut cei doi la nunta Getei Sterp, care a avut loc în acest final de săptămână, pe 2 octombrie, pe meleagurile natale.

Iancu Sterp, mesaj plin de iubire pentru partenera sa, Denisa. Imaginile de la nunta surorii sale, Geta

Iancu Sterp trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni cu o tânără pe nume Denisa Coțolan. Cei doi sunt mereu împreună, dovadă că tânăra nu a lipsit de la ceremonia surorii renumitului sportiv, Geta.

ADVERTISEMENT

S-au fotografiat împreună, frumoasa șatenă fiind de-a dreptul strălucitoare într-o rochie de catifea neagră, despicată pe piciorul drept și cu un umăr gol. Ținuta a fost asortată perfect cu cea a luptătorului MMA.

Și unde mai pui că mesajele fanilor din social media nu au întârziat să apară, dar și din partea Denisei, care i-a transmis fostului concurent de la Survivor România 2021 că are sentimente puternice.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc”, este descrierea scurtă și la obiect scrisă de șatenă pe pagina de Instagram, în dreptul unei imagini cu Iancu Sterp, de la nunta Getei.

„Și eu, cel mai mult pe lume!”, a fost răspuns oferit de Iancu Sterp, care are gânduri serioase cu actuala iubită.

ADVERTISEMENT
Denisa Coțolan și Iancu Sterp, la nuntă
Denisa Coțolan și Iancu Sterp, la nunta Getei. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Iancu Sterp, pe urmele surorii sale, Geta

Iancu Sterp vrea să o ia pe urmele surorii sale, Geta. Sportivul plănuiește să se căsătorească anul viitor, la fel și fratele său mai mare, Culiță, care s-a logodit cu Daniela Iliescu în urmă cu ceva vreme, într-o vacanță de vis, în Turcia.

Cunoscutul luptător se vede alături de actuala iubită întreaga viață, mai ales că tânăra a fost primită cu brațele deschise de mama sa. Vedeta susține că cele două femei se înțeleg de minune, lucru demonstrat de curând.

ADVERTISEMENT

Denisa Coțolan a fost o persoană de bază la nunta Getei Sterp cu Sebastian. S-a ocupat de prăjiturile de la eveniment, dar și de alte aspecte.

ADVERTISEMENT