Life

Iancu Sterp și-a luat rămas bun de la familie! Ce s-a întâmplat cu războinicul de la Survivor All Stars

Iancu Sterp și-a luat rămas bun de la familia sa! Fratele lui Culiță a pornit spre Republica Dominicană, unde va începe o nouă aventură.
01.01.2024 | 18:33
Iancu Sterp sia luat ramas bun de la familie Ce sa intamplat cu razboinicul de la Survivor All Stars
Iancu Sterp, luându-și rămas-bun de la iubita sa, Denisa. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp și-a luat rămas-bun de la familie, fostul concurent de la Puterea dragostei pornind pe drumul spre Survivor All Stars. Fratele lui Culiță Sterp a postat un vlog pe contul său de YouTube, cu cele mai frumoase momente petrecute alături de cei dragi înainte de despărțire.

Iancu Sterp s-a despărțit de familie și iubită. Războinicul a pornit spre Dominicană, la Survivor All Stars

Iancu i-a băgat într-o reuniune de urgență pe ai lui, căci de acum timp de câteva luni (dacă va rezista până la capăt în show-ul de la PRO TV) oamenii dragi îl vor mai vedea doar la televizor.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp a petrecut timp prețios atât cu frații și cumnații săi, cât și cu mama Geta, dar și oile de care familia lui are grijă la stâna din Hațeg. Cel mai emoționant rămas bun a fost cel primit de la partenera cu care are de gând să se însoare, Denisa Coțolan.

Fata a postat un videoclip de pe Aeroportul Henri Coandă din Capitală, unde  l-a strâns în brațe, dezlipindu-se cu greu de iubitul ei. Tânăra cu care se iubește Iancu Sterp de la Survivor All Stars a scris și câteva cuvinte de despărțire temporară.

ADVERTISEMENT

Mesajul iubitei lui Iancu în clipa separării

„Scumpul meu, a venit și momentul acesta… Știu că te iubesc pentru că mi-e dor de tine înainte să pleci. Îți doresc multă baftă și să profiți de fiecare clipă în această experiență, să fii tu însuți!

Am încredere și sunt mândră de tine!  Sunt lângă tine cu tot sufletul și mă voi ruga la Dumnezeu să îți poarte de grijă la tot pasul! Te iubesc și o voi face pentru totdeauna!”, sunt cuvintele scrise de iubita lui Iancu Sterp în mediul online.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp va participa în noul sezon Survivor România, ediția cu cei mai buni concurenți din toate sezoanele. Va fi în aceeași echipă cu Alex Delea, Relu Pănescu și Lola Crudu, printre alții. Va concura împotriva unor nume grele precum Zannidache, Jorge sau Jador.