Life

Iancu Sterp și Bianca Comănici de la Puterea dragostei au dat cărțile pe față despre relația lor. Confesiuni neașteptate făcute de cei doi

Iancu Sterp și Bianca Comănici de la Puterea dragostei i-au luat pe fani prin surprindere. Ce se întâmplă între cei doi?
07.10.2021 | 12:20
Iancu Sterp si Bianca Comanici de la Puterea dragostei au dat cartile pe fata despre relatia lor Confesiuni neasteptate facute de cei doi
Iancu Sterp și Bianca Comănici de la Puterea dragostei, atrași fizic unul de celălalt. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iancu Sterp și Bianca Comănici de la Puterea dragostei au vorbit deschis despre prietenia lor. Cei doi au făcut o confesiune cu totul neașteptată, care a lăsat pe toată lumea mască!

Fosta iubită a lui Livian Pop și fratele lui Culiță Sterp au dezvăluit că au fost atrași fizic unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, niciodată nu s-a pus problema să aibă o relație împreună. Iancu și Bibi au mărturisit, nici mai mult, nici mai puțin, faptul că au avut vise erotice unul cu celălalt.

Iancu Sterp și Bianca Comănici de la Puterea dragostei au avut vise erotice unul cu celălalt

Foștii concurenți de la Puterea dragostei au răspuns la mai multe întrebări incomode în cadrul unui joculeț făcut pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Bruneta și cântărețul au răspuns uneia dintre curiozitățile pe care mulți dintre fanii lor o au de ceva timp.

Toată lumea a remarcat faptul că Bianca se înțelege extraordinar cu familia Sterp, în special cu Iancu. La un moment dat, mama Geta a invitat-o pe vedeta Kanal D la ei acasă, în Hațeg.

ADVERTISEMENT

Cât despre relația dintre Bibi și Iancu, fanii au fost dezamăgiți când au aflat că sunt doar prieteni foarte buni și nimic altceva.

Surprinderea internauților a fost alta. Cei doi au dezvăluit că au avut vise erotice unul cu celălalt, recunoscând astfel că se admiră reciproc pentru că arată bine.

ADVERTISEMENT

„Dacă stau să mă gândesc, ce vrei și tu? Arăți bine, ce vrei?”, a spus Bianca Comănici.„

„Dacă vrei ne putem face prezentatori aici. Suntem frumoși”, a răspuns Iancu ușor fâstâcit după ce Bianca a dezvăluit că a visat făcând dragoste cu el.

Complicitatea dintre cei doi a mers mai departe în cadrul jocului. Bianca a vrut să afle anumite răspunsuri de la Iancu și, fără să îi spună la ce se gândește, l-a rugat să zică doar da sau nu.

Bibi a vrut să știe dacă Iancu ar săruta-o

La una dintre întrebările din gândul Biancăi, Iancu a spus da, iar când a aflat ce i-a trecut prin cap s-a rușinat.

„Hai să vedem dacă putem să comunicăm telepatic. Întrebarea era: ți-ai dori să mă săruți acum?”, i-a spus Bianca fratelui lui Culiță Sterp.

Bianca și Iancu sunt doi dintre cei mai cunoscuți foști concurenți de la Puterea dragostei. Tinerii se bucură de un real succes în mediul online, iar fratele lui Culiță a reușit să dea lovitura și pe plan muzical.

 

ADVERTISEMENT