Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ianis Hagi, analizat la rece de Cornel Dinu. Ce crede despre evoluția sa

Ianis Hagi a făcut un meci foarte bun în duelul cu Andorra, prestația sa nfiind analizată la FANATIK SUPERLIGA de Cornel Dinu.
16.10.2023 | 16:43
Ianis Hagi analizat la rece de Cornel Dinu Ce crede despre evolutia sa
Cornel Dinu i-a analizat prestația lui Ianis Hagi după victoria cu Andorra. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România s-a impus cu 4-0 în duelul cu Andorra din preliminariile EURO 2024 și urcă pe primul loc în grupa de calificare, profitând de faptul că Israel nu își poate juca meciurile din cauza războiului intern.

Cornel Dinu despre evoluția lui Ianis Hagi

Unul dintre remarcații serii a fost Ianis Hagi, cel care a dat gol, pasă de gol și a reușit și să scoată un penalty. Mai mult, el a oferit și imaginea serii, după ce a spus ”România, te iubesc” după golul marcat.

ADVERTISEMENT

Cornel Dinu crede că acesta nu este însă complet refăcut după accidentarea care l-a ținut pe bară mai bine de un an și crede că mai are nevoie de timp pentru a ajunge la cel mai înalt nivel.

Procurorul” a vorbit și despre Edi Iordănescu, pe care îl sfătuiește să își aducă lângă el un om cu experiență care să îl ajute să ia cele mai bune decizii tactice.

ADVERTISEMENT

Rămân la părerea și nu o spun pentru a face o legătură ambiguă sau agresivă, există la orice echipă tehnică din lume câte un bătrân.

Am senzația că și Iordănescu, care nu are un nivel de pregătire și experiență la echipa națională, ar avea nevoie pe lângă el de niște oameni cu experiență la echipa națională, ar avea nevoie lângă el de niște oameni cu experiență, oameni care au jucat la echipa națională, care știu ce înseamnă un joc al echipei naționale, niște oameni care pot să facă o legătură între felul în care îi observă la antrenament și compunerea echipei care este aruncată în teren.

ADVERTISEMENT

Hagi, după părerea mea, nu este încă refăcut și nu știu dacă de data asta a fost folosit în spatele vârfului, într-o anumită postură, este locul lui. Părerea mea este că nu este încă de un nivel internațional pregătit.

Noi am marcat mai mult prin execuții individuale decât prin combinații, ceea ce înseamnă faptul că mai avem talente care pot avea execuții eficiente”, a spus Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI și invitații săi sunt live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, la FANATIK SUPERLIGA. Reluarea are loc pe Facebook și Youtube de la ora 17:30.

Cornel Dinu, despre Ianis Hagi

ADVERTISEMENT