Sport

Ianis Hagi ar putea pleca de la Glasgow Rangers! Vezi care este suma cerută de clubul scoțian!

Fostul mare internațional al lui Glasgow Rangers, scoțianul Alan Hutton, a sugerat că echipa antrenată de Steven Gerrard ar fi dispusă să renunțe la Ianis Hagi în perioada de transferuri din ianuarie, pentru suma de 17 milioane de lire sterline.
13.10.2021 | 20:43
Ianis Hagi ar putea pleca de la Glasgow Rangers Vezi care este suma ceruta de clubul scotian
ADVERTISEMENT

Fostul fundaș a declarat pentru Football Insider că multe cluburi vor bate la ușa grupării de pe Ibrox Park pentru mijlocașul de 22 de ani, după performanțele sale la echipa de club și la naționala României.

Totul depinde de cât de mult îl vrea Jose Mourinho pe Ianis Hagi

De altfel, fostul mare fotbalist român Marcel Raducanu a dezvăluit că federația germană a solicitat, înaintea începerii campaniei de calificare pentru Campiontul Mondial din 2022, organizat în Qatar, un dosar complet al lui Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

În prezent expert al postului Rangers TV, Hutton susține că totul depinde de de cât de mult și-l dorește Jose Mourinho, antrenorul echipei italiene AS Roma, pe fiul lui Gheorghe Hagi.

De când a revenit la Rangers, după ce a fost testa pozitiv la COVID, s-au schimbat multe lucruri în bine. Dă o altă față jocului, pentru că din punct de vedere tehnic este foarte bun. Desigur, există lucruri pe care le poate face mai bine.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Ianis Hagi expiră în mai 2024

Există situații în care probabil poți să fugi înapoi și să muncești mai mult sau orice altceva. Dar el arată un nivel foarte ridicat atât în meciurile din cupele europene, cât și în campionat. Iar când un jucător atât de tânăr are astfel de prestații, este evident că multe cluburi și-l doresc.

Am spus mereu că, dacă prețul este corect, Rangers îl va e. Dacă suma despre care se vorbește, 17 milioane de lire sterline, este adevărată, în mod sigur tarnsferul se va realiza”, a declarat Hutton pentru Football Insider.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi mai are contract cu Glasgow Rangers până la sfârșitul lui mai a anului 2024, iar în cele 68 de meciuri pe care le-a jucat la Glasgow Rangers, Ianis Hagi a marcat 13 goluri și a dat 19 pase decisive.

Creștere substanțială în jocul lui Ianis Hagi

Pe de altă parte, fostul fotbalist român Iosif Rotariu susține că Ianis Hagi este tot mai bun cu fiecare evoluție a lui, indiferent că este vorba de meciuriule la echipa de club sau de cele pentru naționala României.

ADVERTISEMENT

La Ianis Hagi am observat o creștere substanțială în joc, treptat se convinge că deține un arsenal tehnic care-i permite să facă diferența în fiecare meci.  În fotbalul mondial există de la puțini spre foarte puțini jucători care execută loviturile libere, cornerele sau șutează la poartă cu ambele picioare.

Pase cu ambele picioare dau mulți, e simplu, mai greu e să teleghidezi mingea unde-ți propui cu stângul sau cu dreptul, la fel de bine. Și pentru adversari, și pentru portari apare un soi de teamă când au în față un astfel de jucător.

Ianis și-a ales drumul corect în carieră și sunt sigur că va lua cea mai bună decizie în viitor, în privința unui transfer“, a declarat Iosif Rotariu, pentru Sport.ro.

Încă un Hagi a marat pentru România

Reușita de senzație din meciul cu Germania, din preliminariile Campionatului Mondial, când a deschis scorul în urma unui șut cu țpițul, după ce a driblat mai mulți jucători, nu putea fi trecută cu vederea.

Incredibil gol pentru Ianis Hagi, după o fază individuală, i-a oferit României avantajul rapid contra Germaniei”, au scris cei de la 90min. „Ianis Hagi aduce România în avantaj contra Germaniei. Mingea i-a trecut printre picioare lui Antonio Rudiger, apoi Hagi a înțepat mingea în poarta lui Marc-Andre ter Stegen”, a fost reacția BBC.

Un nume familiar pentru români! Încă un Hagi marchează pentru România. Ianis Hagi, cu o acțiune individuală superbă contra Germaniei”, a scris CBS Sports, pe Twitter.

ADVERTISEMENT
Tags: