Sport

Ianis Hagi, mesaj de încurajare pentru ”tricolori” după debutul nereușit în Liga Națiunilor. ”Să lupte pentru țară!”

Accidentat încă din luna ianuarie, Ianis Hagi a ratat startul în noua ediție a Ligii Națiunilor. Fotbalistul urmărește evoluția coechipierilor lui de la echipa națională și nu și-a pierdut speranța după primele eșecuri.
08.06.2022 | 22:25
Ianis Hagi mesaj de incurajare pentru tricolori dupa debutul nereusit in Liga Natiunilor Sa lupte pentru tara
Ianis Hagi a ratat primele meciuri din Liga Națiunilor, dar este cu gândul și sufletul alături de ”tricolori”
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a avut un început de an de coșmar. S-a accidentat într-un meci din Cupa Scoției și a ratat cele mai importante jocuri ale echipei de club, Rangers, dar și campania europeană alături de națională.

Ianis Hagi: ”Mai devreme sau mai târziu va veni și succesul!”

În plin proces de recuperare după intervenția chirurgicală suferită la începutul anului Ianis Hagi este cu gândul și sufletul alături de naționala României.

ADVERTISEMENT

Debutul în noua ediție a Ligii Națiunilor nu a fost așa cum și-ar fi dorit șeptarul lui Rangers. ”Tricolorii” au pierdut cu 0-2 în Muntenegru și 0-1 în Bosnia și Herțegovina.

Fiul lui Gică Hagi simte momentul delicat prin care trec coechipierii lui de la națională și le-a transmis un mesaj de încurajare înaintea duelului cu Finlanda, de la sfârșitul acestei săptămâni.

ADVERTISEMENT

”Să lupte pentru țară, pentru tricou, pentru ei, pentru familiile lor! Mai devreme sau mai târziu va veni și succesul la noi. Hai, România! În fiecare zi!”, a spus Ianis Hagi, la Antena Sport.

Ianis Hagi a descris momentele de confuzie prin care a trecut după operație

Recuperarea post-operatorie decurge conform așteptărilor, dar pentru Ianis Hagi perioada petrecută departe de gazon a fost una cumplită, în care a trăit sentimente confuze.

ADVERTISEMENT

”Să fiu accidentat și să nu pot să fac ceea ce iubesc e că și cum îi iei unui copil jucăria și îl lași într-o camera singur! cred că înnebunește”, a explicat fotbalistul.

Fiul ”Regelui” Hagi a mai spus că în primele zile după operație s-a temut că nu va mai putea merge niciodată normal. Cu timpul lucrurile au revenit pe făgașul lor, iar fotbalistul este recunoscător că este din nou pe picioarele lui.

ADVERTISEMENT

”Îmi aduc aminte prima dată când am început să merg după operație, eram acasă și zâmbeam încontinuu! Mama mă întreba dacă râd sau am văzut ceva haios, pur și simplu îi ziceam că e prima zi în care merg, e ceva incredibil. Simțeam că era imposibil să mai merg după ce m-am operat!”, a rememorat Hagi.

Acesta a mai adăugat că cel mai important sprijin l-a simțit venind dinspre părinții lui care i-au fost alături în clipele de neliniște de după accidentare.

”N-aș putea să le mulțumesc doar pentru o perioadă, n-aș putea să le mulțumesc toată viața. Dacă aș stă zi de zi să le mulțumesc nu cred că ar fi de ajuns, nici lui (tatălui – n.r.), nici mamei mele pentru că sunt persoana care sunt acum datorită lor”, a încheiat Hagi.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,12 este cota pentru „repriza cu mai multe goluri – a doua” la meciul România – Finlanda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT