Fotbal international

Ianis Hagi s-a apucat de afaceri! Ce firmă şi-a deschis fotbalistul lui Rangers

31.07.2020 | 20:51
Ianis Hagi sa apucat de afaceri Ce firma sia deschis fotbalistul lui Rangers
ADVERTISEMENT

Ianis fiul lui Gică Hagi a pus bazele unei firme de publicitate în București. Principalul obiectiv al firmei lui Ianis este legat de ”activitățile agențiilor de publicitate”, iar numele firmei este ”Future of the Game Company SRL”, potrivit celor de la profit.ro.

Jucătorul scoțienilor de la Rangers este fondatorul, iar administratorul firmei este Marilena Hagi, mama lui Ianis și soția lui Gică. Sora lui Ianis, Kira este actriţă.

ADVERTISEMENT

Marilena Hagi este asociatul unic al firmei ”Four Attitude Explorer SRL” care se ocupă cu producția cinematografică, video și de programe de televiziune. Acolo, ea a fost parteneră cu Luminița Popescu, sora sa și nevasta lui Gică Popescu.

Ianis Hagi a intrat în afaceri după transferul la Rangers

Mama lui Ianis este asociată și la firma ”Hagi Sport SRL” care aparține lui Gică Hagi, ce operează  hotelul ”Iaki” din stațiunea Mamaia.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi  a ajuns de la Genk la Rangers definitiv pentru că scoțienilor le-au plăcut evoluțiile sale. La Rangers, Ianis are un salariu de 1 milion de lire sterline adică 1,1 milioane de euro.

Fiul lui Gică Hagi a mai jucat în cariera lui la echipa tatălui său Viitorul Constanța, dar și la Fiorentina. 12 meciuri a bifat Ianis la Rangers (în nouă dintre ele a fost titular) și a reușit să înscrie 3 goluri. Cel mai bun joc al lui Ianis la Rangers a fost în partida cu Braga când a reușit o dublă.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi se pregăteşte de noul sezon din Scoţia

În prezent, Ianis este cotat pe site-urile de specialitate la 4,5 milioane de euro.  Ianis Hagi are în palmares o Supercupă a Belgiei cu Genk câștigată în acest an, o Cupă a României împreună cu Viitorul și o Supercupă, tot cu echipa lui Gică Hagi.

Hagi junior va încerca în noul sezon din Scoția să oprească supremația lui Celtic care a reușit performanța de a câștiga nouă titluri consecutive.

ADVERTISEMENT

În prima etapă a campionatului, Hagi și colegii săi vor juca cu Aberdeen, sâmbătă de la ora 14:30. ”Ianis Hagi este recunoscut în Europa ca un jucător tânăr interesant, așa că a-l vedea transferat definitiv la Rangers este o veste grozavă”, a spus Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers atunci când transferul a devenit oficial.

ADVERTISEMENT