Fotbal intern

Ianis Hagi: „Suntem la un pas să facem istorie”. Ce a spus despre golul din corner

11.09.2018 | 21:58
Ianis Hagi Suntem la un pas sa facem istorie Ce a spus despre golul din corner
ADVERTISEMENT

Echipa de tineret a României este foarte aproape de calificarea la turneul final după ce a învins cu 2-0 Bosnia, în Grupa 8 a preliminariilor Campionatului European din 2019. Au marcat Adrian Petre ’16 şi Ianis Hagi ’70.

După meci, Ianis Hagi a dezvăluit secretul parcursului de excepție al acestei generații. Jucătorul de la Viitorul și-a explicat și execuția superbă direct din corner.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi: „Suntem la un pas să facem istorie”

„Suntem aproape de calificare. Contează cum terminăm această campanie. Avem două victorii și trebuie să luăm încă din patru puncte. Suntem la un pas de a face istorie. Nu ne-am mai calificat de mult timp. Am muncit mult și merităm să ne calificăm.

Încă din prima repriză am vrut să dau direct din corner, dar am așteptat repriza secundă pentru a avea și vântul de partea mea. Îmi ies și la antrenament astfel de faze. E o chestiune de moment, de inspirație, de instinct. Mi-am ascultat instinctul și am dat la poartă.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a jucat la cel mai înalt nivel. Știe să vorbească, ne oferă experiența lui și automat ne motivează. Ne înțelegem bine cu Mister. Vreau să-i mulțumesc și domnului profesor Isăilă. E și meritul lui că suntem aici” – a spus Ianis Hagi.

Urmează Țara Galilor și Liechtenstein

După rezultatele de marţi, România a trecut pe primul loc, cu 18 puncte, din opt meciuri. Bosnia-Herţegovina este pe locul 2, tot cu 18 puncte, dar din nouă partide. Portugalia ocupă locul 3, cu 16 puncte, iar Ţara Galilor este pe locul 4, cu 10 puncte, ambele cu câte opt meciuri jucate. Elveţia (zece puncte din nouă meciuri) şi Liechtenstein (niciun punct) nu mai au şanse de calificare.

ADVERTISEMENT

România va mai juca două meciuri în această grupă, ambele pe teren propriu, cu Ţara Galilor, la 12 octombrie, şi cu Liechtenstein, la 16 octombrie. La aceeaşi dată, 16 octombrie, va avea loc meciul Portugalia – Bosnia-Herţegovina. Portughezii mai au un meci în Liechtenstein, la 11 octombrie.