Sport

Ianis Hagi ar putea ajunge în Ligue 1! Un jurnalist francez anunţă marele transfer

Ianis Hagi are prestaţii din ce în ce mai bune la Rangers, iar în iarnă ar putea ajunge în Ligue 1. Un jurnalist francez a oferit primele detalii despre posibilul transfer.
27.11.2021 | 09:39
Ianis Hagi ar putea ajunge in Ligue 1 Un jurnalist francez anunta marele transfer
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi ar putea să-şi schimbe echipa în iarnă, în perioada de transferuri. Ekrem Konur, cunoscut jurnalist francez, a anunţat că internaţionalul român s-ar afla pe lista lui Lyon, iar fosta campioană a Franţei ar urma să înainteze o ofertă.

Ianis Hagi, aproape de un transfer la Lyon?!

“Lyon urmăreşte situaţia lui Ianis Hagi. În perioada de transferuri, francezii ar urma să-i facă o ofertă lui Rangers”, a scris Ekrem Konur pe contul personal de Twitter.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Ianis Hagi este unul dintre numele la modă în Scoţia, presa din Glasgow nu a scris niciun rând despre interesul lui Lyon pentru internaţionalul român.

La ultimul meci jucat pentru Rangers, 2-0 cu Sparta Praga, Ianis Hagi a fost titular şi a jucat 66 de minute. Mijlocaşul de 23 de ani a pasat decisiv la primul gol marcat de Alfredo Morelos, în minutul 15.

ADVERTISEMENT

Zvonul unui posibil transfer la Lyon vine după ce Rangers şi echipa franceză s-au aflat în aceeaşi grupă în Europa League. Cele două echipe se vor întâlni pe 9 decembrie, în ultima etapă din Grupa A.

Rangers şi Lyon şi-au asigurat calificarea în primăvara europeană. Francezii vor juca direct în optimile de finală din Europa League, în timp ce echipa lui Ianis Hagi va fi nevoită să treacă printr-un baraj, unde va întâlni o echipă venită de pe locurile 3 din grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, lăudat după meciul cu Sparta Praga

Fanii lui Rangers au apreciat evoluţia lui Ianis Hagi din meciul cu Sparta Praga, iar unul dintre suporterii scoţieni a susţinut că jucătorul de 23 de ani merita nota maximă.

Presa din Scoţia a avut, la rândul ei, cuvinte de laudă la adresa lui Ianis Hagi. “Are o abilitate tehnică special croită pentru stilul lui Van Bronckhorst”, au scris cei de la The Scotsman.

ADVERTISEMENT

“Inspirată decizia de a-l titulariza pe Ianis. Mai mult decât meritată. Superbă alunecare la deschiderea pentru Morelos și a continuat să străpungă defensiva pragheză”, au notat jurnaliştii de la The Herald.

În actualul sezon, Ianis Hagi a marcat 3 goluri şi a oferit 4 pase decisive în cele 18 meciuri jucate pentru Rangers. Internaţionalul român joacă pe “Ibrox” din ianuarie 2020, când scoţienii l-au împrumutat de la Genk.

După doar câteva luni, Rangers a decis să-l transfere definitiv, în plină pandemiei de coronavirus, iar Genk a primit 3.500.000 de euro în schimbul jucătorului.

ADVERTISEMENT
Tags: