Sport

Ianis Hagi, emoţii la zborul de întoarcere la Glasgow! Ce a păţit pe aeroportul din Londra

Ianis Hagi a avut emoţii mari la zborul de întoarcere la Glasgow, după meciurile jucate pentru echipa naţională a României în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.
16.11.2021 | 17:49
Ianis Hagi emotii la zborul de intoarcere la Glasgow Ce a patit pe aeroportul din Londra
ADVERTISEMENT

Pauza internaţională s-a încheiat pentru Ianis Hagi, după ultimele meciuri jucate de naţionala României în preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Internaţionalul român s-a întors la Glasgow, însă a avut emoţii pe zborul între Londra şi Scoţia.

La Rangers nu-l va mai aştepta Steven Gerrard, care a părăsit campioana Scoţiei pentru Aston Villa, astfel că Ianis Hagi va fi pregătit de o echipă interimară. În tot acest timp, scoţienii caută noul antrenor al formaţiei de pe “Ibrox Stadium”.

ADVERTISEMENT

Ianis Hagi, zbor cu probleme la întoarcerea în Glasgow

După ce a fost integralist în România – Islanda 0-0 şi a jucat 17 minute în Liechtenstein – România 0-2, Ianis Hagi a plecat luni spre Glasgow, iar drumul a fost cu peripeţii. Mijlocaşul de 23 de ani a ales să zboare din Londra spre Scoţia, însă avionul a avut probleme la decolare.

Conform presei din Anglia, avionul în care se afla Ianis Hagi a lovit mai multe păsări la decolare, astfel că aeronava a făcut cale întoarsă şi a aterizat de urgenţă pe aeroportul Heathrow.

ADVERTISEMENT

Avionul a fost inspectat, la sol, după ce a aterizat, iar inspectorii de securitate au decis că fuzelajul nu a fost afectat de acest incident. Atfel, bagajele călătorilor nu au fost scoase din aeronavă şi a putut să decoleze, după câteva ore de întârziere, spre Glasgow.

Dintre jucătorii plecaţi la naţionale, la meciurile din preliminariile CM 2022, Ianis Hagi a fost printre primii la revenirea pe “Ibrox”. Scoţia, cu un jucător de la Rangers, a obţinut calificarea în baraj şi îşi va afla în curând adversara.

ADVERTISEMENT

Reîntâlnire cu Florin Niţă în Europa League

Pentru Rangers urmează meciul cu Hibernian, din campionat, primul fără Steven Gerrard pe bancă. La mijlocul săptămânii viitoare, pe 25 noiembrie, campioana Scoţiei se va duela, pe “Ibrox”, cu Sparta Praga.

Meciul din grupele Europa League va însemna reîntâlnirea lui Ianis Hagi cu Florin Niţă, titularul postului de portar la naţionala României. Partida din tur s-a terminat cu victoria cehilor, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

“Am o ambiție personală să-i dau gol lui Niță. Așa cum a fost și cu Tătărușanu, când nu reușeam să-i dau gol din penalty la națională, la antrenamente, dar aveam în cap că atunci când joc împotriva lui trebuie să marchez.

Chiar dacă a fost într-un amical, am reușit două goluri și m-am simțit super bine. Îl aștept și pe Niță, sper să fiu pe teren cu Sparta Praga și să înscriu”, spunea Ianis Hagi, recent, într-un interviu pentru Telekom Sport.

După patru etape din grupele Europa League, Rangers şi Sparta Praga se află la egalitate de puncte, ambele cu câte 4, astfel că meciul de pe “Ibrox” va fi decisiv pentru calificarea în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT
Tags: