Fotbal intern

Ianis Stoica îl încântă pe Gigi Becali! A fost la biserică în ultima zi din 2019

31.12.2019 | 14:49
Ianis Stoica îl încântă pe Gigi Becali! A fost la biserică în ultima zi din 2019
Ianis Stoica. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Gigi Becali se poate declara mândru de Ianis Stoica, pentru că puștiul de doar 17 ani al FCSB-ului a ales să-și petreacă ultima zi din an mergând la biserică.


  • (P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.40 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Ianis Stoica îl încântă pe Gigi Becali

Ianis Stoica a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care arată că a mers la biserică în ultima zi din 2019. Tânărul în vârstă de doar 17 ani este marea speranță a lui Gigi Becali.

Patronul FCSB i-a pus o clauză de reziliere în contract de 500.000.000 de euro, după ce Ianis a marcat un gol pentru FCSB într-un meci din Cupa României (6-1), el având atunci vârsta de doar 14 ani.

ADVERTISEMENT
Ianis Stoica la biserică. Sursă foto: instagram
Ianis Stoica la biserică. Sursă foto: instagram

„Sper să ajung la Real Madrid!”

Într-un interviu pentru FANATIK, Ianis Stoica a vorbit despre planurile lui de viitor și speră ca într-o bună zi să ajungă la Real Madrid, unde îl vede și patronul: „Nu este presiune, este un plus de încredere pe care mi-l dă și încerc să arăt că nu se vorbește degeaba despre mine.

Încerc să dau goluri, să îmi ajut echipa și să ajung cât mai sus, poate chiar la Real Madrid, dacă acolo își dorește dânsul”.

 „Viața mea socială este aproape zero. Nu merg în discotecă sau în club. Am doi, trei prieteni apropiați, care vin la mine acasă. Stăm, vorbim, ne jucăm FIFA. Nu fac alte activități sportive, mai ales că mă consult și cu tata și încerc să stau sub îndrumarea lui”, a continuat Ianis Stoica.

ADVERTISEMENT

„Mă chinui din greu să țin și școala, chiar dacă fotbalul este pe primul loc. Le mulțumesc și profesorilor pe această cale pentru că mă înțeleg. Încerc să învăț și limbi străine, că o să mă ajute. Învăț cât pot și în cantonament, între două antrenamente mai fac o lecție să îi mulțumesc și pe profesori”, a încheiat „speranța” lui Gigi Becali.

  • 75.000 de euro este cota de piață a lui Ianis Stoica, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri