Sport

Ioan Ovidiu Sabău, decizie drastică în privința lui Ianis Stoica: „Nu mai e cu gândul la noi. Vrea să plece”

Ioan Ovidiu Sabău a luat o decizie drastică în cazul lui Ianis Stoica la U Cluj. Fotbalistul împrumutat de FCSB în Ardeal a lipsit deja de la două antrenamente.
19.01.2024 | 13:33
Ioan Ovidiu Sabau decizie drastica in privinta lui Ianis Stoica Nu mai e cu gandul la noi Vrea sa plece
Ioan Ovidiu Sabău este nemulțumit de situația lui Ianis Stoica de la U Cluj. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica a fost unul dintre cei mai buni jucători de la U Cluj în prima parte a sezonului. Totuși, Ioan Ovidiu Sabău se teme că nu se va putea baza pe atacantul împrumutat de la FCSB și restul sezonului. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Ianis Stoica este dorit sub formă de împrumut de israelienii de la Hapoel Beer Sheva.

Ioan Ovidiu Sabău, nemulțumit de atitudinea lui Ianis Stoica: „Mă bazam pe el”

Ianis Stoica este împrumutat de U Cluj de la FCSB până la finalul sezonului. Tânărul atacant care a impresionat în prima parte a sezonului mai are contract cu echipa lui Becali până în vara anului 2026. Forma bună a jucătorului a atras atenția celor de la Hapoel Beer Sheva.

ADVERTISEMENT

Echipa la care evoluează și Antonio Sefer vrea să-l împrumute pe Ianis Stoica până în vară, cu opțiune de transfer definitiv. Atât U Cluj, cât și FCSB trebuie să fie de acord cu transferul lui Ianis Stoica în Israel. Jucătorul vrea să plece, iar situația complicată a făcut ca lucrurile să degenereze.

Ianis nu a lipsit de la un antrenament, deja s-a ajuns la două. A lipsit de la două antrenamente. Pentru mine este neplăcut. Ianis era jucător titular, mă bazam pe el, făcusem pregătirea pentru partea a doua a sezonului cu el inclus și mă trezesc cu trei zile înaintea primului meci oficial din acest an că nu mai vrea, că vrea să plece”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău, potrivit digisport.ro.

ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău, decizie drastică în privința lui Ianis Stoica: nu va fi în lot cu Hermannstadt

U Cluj o înfruntă pe Hermannstadt, sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 17:00, în etapa a 22-a din SuperLiga. Ioan Ovidiu Sabău a anunțat că Ianis Stoica nu va fi în lot împotriva sibienilor. „Moțul” a vorbit deja cu Ianis Stoica. Tânărul fotbalist se gândește numai la plecare.

”El, mental, este afectat. Nu mai are gândul la noi. Așa că eu nu mă mai pot baza pe el, mai ales că a și lipsit de la antrenamente. Normal că am vorbit cu el. Este clar că vrea să plece, dar o decizie finală nu s-a luat încă.

ADVERTISEMENT

Plus că azi, din câte am înțeles, a mai apărut o problemă neașteptată. Cei de la Steaua, de la FCSB, nu știau de ofertă. Abia azi au aflat și erau deranjați că nu au fost înștiințați primii. Așa mi-a transmis cineva. 

Jucătorul este împrumutat de la FCSB la U Cluj, deci ambele cluburi trebuie să-și dea acordul. Să vedem dacă ne mai putem baza pe el”, a mai spus Ioan Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

Oferta primită de Ianis Stoica de la Hapoel Beer Sheva îi va aduce jucătorului, în mod sigur, un salariu mult peste ceea ce câștigă în România. Atacantul este tentat de israelieni cu un salariu lunar de aproximativ 20.000 de euro.

  • 23 de meciuri, 9 goluri și 4 pase decisive sunt cifrele lui Ianis Stoica în prima parte a sezonului la U Cluj
  • 1 milion de euro este cota de piață a atacantului de 21 de ani, conform Transfermarkt.com
ADVERTISEMENT