News

Iarna revine în forță. Meteorologii Accuweather anunță frig, precipitații și temperaturi mai scăzute ca în februarie

Meteorologii Accuweather anunță o răcire a vremii. Valorile termice vor fi mai mici decât cele înregistrate lunile trecute
03.03.2024 | 12:54
Iarna revine in forta Meteorologii Accuweather anunta frig precipitatii si temperaturi mai scazute ca in februarie
Meteorologii Accuweather anunță o răcire a vremii Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Scăderea temperaturilor va fi resimțită și în Capitală. Totuși, pe parcursul lunii martie, vor fi și episoade cu vreme mai caldă decât în mod obișnuit la această dată.

Meteorologii Accuweather anunță frig, precipitații și temperaturi mai scăzute

Potrivit specialiștilor Accuweather, duminică, cerul Capitalei va prezenta înnorări pe timpul zilei, când trecător se vor semnala și ploi slabe.

ADVERTISEMENT

Apoi, cerul ”va deveni variabil și va crește probabilitatea de ceață sau nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade”, se arată în prognoza citată de stiripesurse.ro.

Luni, vremea se va încălzi în București și va deveni mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

ADVERTISEMENT

Cerul va prezenta înnorări temporare, iar noaptea probabilitatea de ploaie va fi ridicată. Se va semnala vânt slab și moderat. Dimineața vor fi condiții de ceață.

Marți, deși temperaturile vor fi în scădere, acestea se vor situa totuși peste normele perioadei. Cerul va fi noros, temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

ADVERTISEMENT

În ziua de miercuri, valorile de temperatură diurne ajung la valori situate în jurul normelor specifice perioadei, astfel temperatura maximă se va situa în jurul a 10 grade, iar minima va fi de 3…5 grade.

Cerul va avea înnorări și temporar va mai ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Potrivit prognozei citate, vremea în București se strică în zilele de 14 și 15 martie.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte însă, meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie sunt mai optimiști în ceea ce privește prognoza pentru luna martie. Aceștia anunță, în general, o vreme mai caldă decât normalul perioadei și cantități de precipitații apropiate de cele normale pentru această perioadă.

ADVERTISEMENT