News

Iașiul are propriul medic, candidat la primărie. Tudor Ciuhodaru intră în cursă din partea AUR

Medicul Tudor Ciuhodaru, europarlamentar, fost membru PSD, strânge semnături pentru a candida la Primăria Iași din partea AUR.
04.04.2024 | 09:24
Iasiul are propriul medic candidat la primarie Tudor Ciuhodaru intra in cursa din partea AUR
Tudor Ciuhodaru, candidatul AUR la Primăria Iași Sursa foto: Inquam Photos / George Călin
ADVERTISEMENT

După ce, în februarie, George Simion a anunțat că AUR merge cu Tudor Ciuhodaru drept candidat pentru Primăria Iași, medicul a demarat campania de strângere de semnături și cere sprijinul ieșenilor.

Tudor Ciuhodaru, în cursa pentru primăria Iași din partea AUR

Tudor Ciuhodaru, ales europarlamentar pe listele PSD în 2019, nu s-a mai regăsit pe listă pentru scrutinul din acest an, social-democrații din Iași desemnându-l pe medicul Lucian Eva, managerul Spitalului de Neurochirurgie Iași.

ADVERTISEMENT

”Candidez la Iași.
Pentru că în ultimii zece ani administrația Chirica nu a făcut nimic semnificativ pentru Iași și pentru ieșeni, timp in care urbea a devenit nerelevantă în comparație cu altele, candidez pentru funcția de primar al municipiului.

Ne-am obișnuit să ne mulțumim cu străzi curate și peticite din când în când și asta doar în zonele centrale și să considerăm că asta este suficient. Pentru a fi un oraș și un județ care contează, trebuie o schimbare de paradigmă. Trebuiesc atrași investitori mari, trebuiesc proiecte majore.

ADVERTISEMENT

Iașiul nu se face sănătos doar cu pansamente pe ici pe colo. Are nevoie de un tratament amplu și coerent. Ani și ani de zile, treaba mea a fost să salvez vieți, să îi fac pe ieșeni bine. E timpul să facem și Iașul bine!

Vreau să facem împreună un oraș sănătos, în care oamenii să se ducă și să se întoarcă de la muncă în siguranță și în condiții decente, să respire un aer curat, să aibă unde sa își petreacă timpul liber, să își ducă fără frică la școală, grădiniță sau creșă, copiii.

ADVERTISEMENT

Vreau un oraș în care investitorii să fie încurajați și ajutați să vină fără teama de a fi vămuiți.

Pentru a candida am nevoie de sprijinul vostru și primul pas este strângerea de semnături de susținere. E nevoie doar de a completa aceste formulare pentru ca eu să pot candida.

ADVERTISEMENT

Ajutați-mă să însănătoșim Iașul și nu vă voi dezamăgi. Să le arătăm acestor politicieni că Iașul poate mult mai mult!
Sper să mă susțineți și în acest demers”, este mesajul postat de Tudor Ciuhodaru pe pagina sa de Facebook.

Medicul mai precizează că susținătorii săi pot duce listele de semnături la sediul AUR de pe Ștefan cel Mare sau îl pot contacta personal.

Tudor Ciuhodaru a fost ales deputat pe listele PSD în anul 2008, iar în 2012 a fost ales din nou deputat, pe listele PPDD. Ulterior, el a trecut la UNPR, apoi s-a întors în PSD. În 2019, a candidat pe listele PSD la alegerile europarlamentare.

ADVERTISEMENT