Life

„Iată-ne în 2023!”. Ioana Țiriac și Ana Geoană, Revelion de lux, petrecut în locații de vis. Așa au intrat în noul fiicele celor mai influenți români

În locații exclusiviste, cu priveliști de vis și cei mai dragi oameni alături, așa au intrat în 2023 fiicele unora dintre cei mai influenți oameni din România.
01.01.2023 | 13:25
Iatane in 2023 Ioana Tiriac si Ana Geoana Revelion de lux petrecut in locatii de vis Asa au intrat in noul fiicele celor mai influenti romani
Ioana Țiriac și Mircea Geoană și-au început anul în destinații de vis. Foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioana Țiriac și Ana Maria, fata lui Mircea Geoană, au intrat în 2022 fiind înconjurate de lux și opulență. Din locații exclusiviste, cele două tinere i-au spus adio lui 2022 și i-au urat bun venit unui 2023 ce se anunță de pe acum a fi unul de neuitat.

Început de an în locații de lux pentru Ioana Țiriac și Ana Maria Geoană

În timp ce mai bine de 1,9 milioane de români și-au petrecut Revelionul în fața televizoarelor, urmărindu-i pe Nea Marin, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu pe Antena 1, cei mai norocoși l-au întâmpinat pe 2023 privind artificiile din cele mai frumoase destinații ale lumii.

ADVERTISEMENT

De pildă, Ioana, singură fiică a lui Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați oameni ai România, a renunțat pentru puțin timp la frumusețile din Miami, unde a studiat Jurnalismul și Economia, pentru Dubai.

Acasă, în Statele Unite, tânăra a cărei frumusețe a făcut-o să fie asociată cu Meghan Fox, deține un apartament cu o priveliște superbă, însă în noaptea dintre ani, Ioana Țiriac a privit artificiile de pe o ambarcațiune, de pe apă, din fața maiestuosului Burj Al Arab, după cum se arată în imaginile publicate de fiica multimiliardarului în mediul online.

ADVERTISEMENT

În vârstă de numai 23 de ani, Ioana Țiriac are la dispoziție orice și-ar putea dori din punct de vedere material, însă în 2023 a intrat contemplând asupra vieții și a felului în care oamenii din jurul său o influențează.

„Totul se completează. Nu contează cum arată lucrurile acum. Pentru oamenii buni vin lucruri bune și pentru oamenii răi vin lucruri rele. 

ADVERTISEMENT

Atât timp cât lumea se învârte, ceea ce stă se întâmple, se va întâmpla. Omul vede prezentul, dar Dumnezeu cunoaște viitorul. Omul judecă ceea ce tu îi arăți, Dumnezeu îți cunoaște inima”, scrie Ioana Țiriac pe social media în urmă cu aproximativ o săptămână.

Ana Maria Geoană, nedezlipită de logodnic în noaptea de Anul Nou

Pe Ana Maria Geoană, noul an a prins-o în brațele logodnicului, Garrett Cayton, pe plajă, într-o destinație de vis. Fiica secretarului general adjunct al NATO a publicat mai multe imagini prin care i-a lăsat pe cei care o îndrăgesc să vadă cum își petrece ultima zi din 2022.

ADVERTISEMENT

Printre fotografiile de pe plajă, acolo unde a luat și masa, Ana Geoană a strecurat un videoclip adorabil în care apare împreună cu viitorul soț.

Ca doi copii, cei doi chicotesc și se joacă pe nisip, mângâiați de razele soarelui și briza apei. Totuși, fiica omului politic nu a uitat nici de prietenul său blănos, cățelușul care o însoțește peste tot și care i-a fost alături și de data aceasta.

„Iată-ne în 2023!”, a scria Ana Maria Geoană în dreptul imaginilor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ana Geoana (@anageoana)

Dacă ziua și-au petrecut-o în costume de baie, seara, Ana și Garret Cayton au îmbrăcat două ținute ceva mai festive, dar lejere.

Tânăra, care este adepta stilului elegant, a optat pentru o rochie verde, lungă, dintr-un material vaporos, iar în picioare și-a pus o pereche de cizme de inspirație western.

În același timp, viitorul ginere al lui Mircea Geoană a ales un costum alb subțire, la care a asortat o pereche de pantofi comozi.

Ana Geoană va îmbrăca rochia de mireasă în 2023

Fiica lui Mircea Geoană are toate motivele să intre în 2023 cu zâmbetul pe buze, căci este anul în care va îmbrăca rochia de mireasă, după ce în august s-a logodit cu mare fast, la Palatul Mogoșoaia. 

„De astăzi, România este si țara mea. Vreau sa o fac pe Ana fericită, pe părinții noștri mândri și sunt fericit că-i voi putea oferi Anei anul viitor la Veneția nunta visurilor noastre”, a precizat Garrett Cayton, viitorul soț al fiicei lui Mircea Geoană, pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT