Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Iese Dawa din primul 11 după 2-2 cu Petrolul? Gigi: „Intră Chiricheș cu Rapid!”

Zilele lui Dawa ca titular la FCSB sunt numărate. Înaintea derby-ului cu Rapid, Gigi Becali a anunțat revenirea lui Vlad Chiricheș.
30.10.2023 | 19:15
Iese Dawa din primul 11 dupa 22 cu Petrolul Gigi Intra Chiriches cu Rapid
Iese Dawa din primul 11 după 2-2 cu Petrolul? Gigi: „Intră Chiricheș cu Rapid!” FOTO: Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Joyskim Dawa a intrat în zona nisipurilor mișcătoare după Petrolul – FCSB 2-2. Nu doar că a scăpat ca prin urechile acului de eliminare și a fost schimbat la jumătatea primei reprize, ci resimte și presiunea revenirii pe gazon a lui Vlad Chricheș.

Dawa out, Chiricheș in?! Cine va juca în centrul apărării la FCSB

În chiar ultima etapă a turului sezonului regulat din SuperLiga, FCSB va avea unul dintre cele mai dificile meciuri, cu rivala Rapid. Gigi Becali pregătește încă de pe acum formula de start pentru Charalambous și Pintilii, iar o schimbare majoră ar putea suverni la nivelul celor doi stoperi.

ADVERTISEMENT

„(n.r – Dawa iese din echipă?) Nu, tată, de ce? L-am scos pentru că psihologic, arbitrul, după ce a văzut ce-a făcut, și merita roșu, la primul atac îi dădea al doilea galben. Atunci am zis mai bine să îl scoatem că oricum urma să îl dea afară. Îi dădea să facă dreptate. Și am zis hai să îl scoatem acum.

Dar nu e problemă tată că intră Chiricheș. A făcut Chiricheș testele alea de forță de mușchi și a spart aparatele”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – ce faceți că aveți Ngezana, Dawa, Chiricheș) Păi o să joace Ngezana cu Chiricheș, cine să joace? Trebuie să îi vedem și p-ăștia doi”, a adăugat patronul liderului din SuperLiga.

Care va fi atacul lui FCSB la derby-ul cu Rapid. Mesaj pentru Bergodi: „Ăștia sunt baieții!”

Gigi Becali nu s-a abținut și l-a anunțat deja pe Bergodi care va fi atacul lui FCSB la derby-ul cu Rapid, programat pe Național Arena, duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – o să aveți 3 jucători în față foarte buni, Băluță, Rotariu și Coman) Acum tu vrei să mă tragi de limbă să îți zic cine joacă? Bine, mă, așa o să fie. Bine, tată, spune-i lui Bergodi, ăștia sunt baieții din față. Aștia 3 sunt baieții care o să joace.

(n.r. – doar nu o să joace Compagno) De unde știi? Poate joacă Compagno. Poate joacă baieții Compagno. Ăștia sunt baieții”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, fiecare ediție a emisiunii rulează pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

De ce L-A SCHIMBAT Gigi Becali pe Dawa | DEZVALUIREA patronului FCSB

ADVERTISEMENT