Sport

Dan Şucu, semnal de alarmă înaintea derby-ului FCSB – Rapid: “Mă îngrijorează acest fapt!”

Dan Şucu s-a bucurat de victoria Rapidului în faţa Universităţii Craiova, scor 2-0, dar este îngrijorat de accidentări înaintea derby-ului cu FCSB de pe Arena Naţională.
29.10.2023 | 23:44
Dan Sucu semnal de alarma inaintea derbyului FCSB  Rapid Ma ingrijoreaza acest fapt
Dan Şucu, îngândurat înaintea derby-ului FCSB - Rapid: "Mă îngrijorează acest fapt!" . Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Universitatea Craiova. Giuleştenii nu au avut nicio emoţie în faţa oltenilor, reuşind să înscrie prin Funsho şi Borja Valle. Cu acest succes, echipa lui Bergodi s-a distanţat de adversari în lupta pentru podium.

Dan Şucu, îngândurat înaintea derby-ului FCSB – Rapid: “Vom înfrunta FCSB cu foarte mulţi accidentaţi”

La finalul meciului, acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, a fost bucuros de victoria împotriva oltenilor, dar îngrijorat de accidentările pe bandă rulantă pe care le suferă jucătorii Rapidului înaintea derby-ului cu FCSB:

ADVERTISEMENT

“O victorie importantă, Universitatea Craiova este cea mai puternică echipă pe care am întâlnit-o în Giulești în acest sezon. Ceea ce mă îngrijorează este că vom înfrunta FCSB cu foarte mulți accidentați”, a spus Şucu la final.

Albion Rrahmani, Xian Emmers şi acum, Claudiu Petrila, sunt absenţele importante ale giuleştenilor înaintea “dublei” cu roş-albaştrii: CSA Steaua în Cupă şi FCSB în campionat. Ambele meciuri se joacă săptămâna viitoare.

ADVERTISEMENT

Bergodi: “Mergem înainte, nu ne plângem, sper să nu fie aşa grav. Dar e greu”

Cristiano Bergodi a vorbit şi el despre absenţele Rapidului spunând că lucrurile nu stau bine deloc, în condiţiile în care pierde în continuare jucători importanţi:

“Repet, este o pierdere mare pentru noi Rrahmani. Dacă îl aveam acum, căpăta şi mai multă încredere echipa. Pe Soni l-am luat şi poate peste două săptămâni ne ajută. Rrahmani probabil în ianuarie. 

ADVERTISEMENT

Din păcate, sunt multe accidentări… Emmers într-o perioadă foarte bună, Rrahmani, Petrila acum. Mergem înainte, nu ne plângem, sper să nu fie aşa grav. Dar e greu. 

Meritul este al băieţilor, am închis bine jocul şi nu au avut cine ştie ce ocazii. Trebuie să facem o strategie pentru următoarele două meciuri. Vedem cine este mai obosit.

ADVERTISEMENT

Miercuri vor mai juca şi alţii. Avem un lot competitiv. Cel mai important meci este primul, în Ghencea. Trebuie să câştigăm acolo. Stadionul este frumos, terenul impecabil. CSA este în liga secundă, dar este o echipă bună”, a spus Bergodi la final.

ADVERTISEMENT