Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Îi e frică lui Porumboiu să-i pronunțe numele lui Gigi Becali?! „Chiar așa?”

Horia Ivanovici și Adrian Porumboiu au avut un schimb de replici la FANATIK SUPERLIGA după ce fostul patron de la FC Vaslui a încercat să îl atace pe Gigi Becali, fără să îl numească.
14.09.2023 | 13:08
Ii e frica lui Porumboiu sai pronunte numele lui Gigi Becali Chiar asa
Se teme Adrian Porumboiu de Gigi Becali? foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Porumboiu a vorbit despre criticile pe care le primesc jucătorii naționalei, spunând că un fotbalist fără minute nu este ajutat de criticile oamenilor care nu au legătură directă cu fotbalul.

Se teme Porumboiu de Becali?

Adrain Porumboiu spune că jucătorii din echipa națională sunt acuzați de faptul că nu au mentalitate, dar crede că și cei ce critică din sufragerie ar trebui să își schimbe mentalitatea.

ADVERTISEMENT

Dacă noi vorbim că jucătorii nu au mentalitate, trebuie să avem și noi mentalitate. Până la urmă, ceea ce transmitem, factorul psihologic este foarte important pentru un jucător care nu are meciuri, care nu are meciuri în el. Îl topești…

Vii cu un bombardament de specialiști făcuți pe terenul de joc, specialiștii de sufragerie care fac scheme care habar nu au de scheme”, a spus Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Imediat, HORIA IVANOVICI a intervenit: ”Iar dați în Gigi Becali?”.  Adrian Porumboiu a respins imediat acuzațiile: ”Chiar așa? Nu dau”. Moderatorul a intervenit imediat: ”Ziceți cu nume”. Fostul arbitru a răspuns imediat: ”Câți nu se uită la fotbal din sufragerie?”.

HORIA IVANOVICI a insistat și susține că Adrian Porumboiu a vorbit despre Gigi Becali: ”De Gigi ați zis, el a comentat după meci la noi”. Porumboiu a respins în continuare: ”Nu știu, nu am urmărit”.

ADVERTISEMENT

Imediat a intervenit Alin Buzărin, care a explicat că prin excludere, doar Gigi Becali este compatibil cu descrierea lui Porumboiu:Dintre cei care au criticat, doar el nu a jucat la echipa națională”.

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA a continuat: ”Vă e frică de Gigi? Să îi folosiți numele?” Porumboiu a reacționat spunând că sunt mulți ziariști cu aceleași opinii: ”Niciodată, de nimeni. Trebuie să spun toți ziariștii...”.

ADVERTISEMENT

Gigi e Gigi, e unic?”, a spus HORIA IVANOVICI. Adrian Porumboiu a comentat imediat: ”Unic, pentru cine e unic? Cafeaua unic? Nu o fi unic pentru mine Becali. Nu vreau să transformăm într-un subiect… dacă nu vorbiți de două persoane într-o zi e întuneric”.

Am înțeles, vă e frică să ziceți de Gigi ceva”, a fost concluzia lui HORIA IVANOVICI. Nu a fost pe placul lui Adrian Porumboiu, care a răspuns imediat: ”Nu mi-e frică, dar eu am intrat în discuții să zic de Gigi Becali ceva? Eu am zis că foarte mulți… numai Becali stă în sufragerie?”.

HORIA IVANOVICI i-a răspuns în glumă, spunând că doar Gigi Becali are o sufragerie de unde să se uite la meciurile echipelor de care este interesat, FCSB și naționala: ”Doar Becali are sufragerie”.

FANATIK SUPERLIGA este live pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30 și în reluare pe Facebook și Youtube de la ora 17:00.

Adrian Porumboiu, ATAC CU TALPA SUS la Gigi Becali si Florin Prunea | Romania - Kosovo

ADVERTISEMENT