Sport

Îi simte FCSB lipsa lui Andrea Compagno? Reacția lui Gigi Becali după meciul cu Sepsi: ”Astăzi ne-ar fi ajutat”

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit despre ce a lipsit în meciul câștigat de echipa sa împotriva lui Sepsi OSK, scor 1-0.
12.02.2024 | 09:20
Ii simte FCSB lipsa lui Andrea Compagno Reactia lui Gigi Becali dupa meciul cu Sepsi Astazi near fi ajutat
Gigi Becali: ”Compagno ne putea ajuta astăzi”. foto: colaj FANATIK”
ADVERTISEMENT

FCSB și-a consolidat locul de lider în clasamentul SuperLigii, după victoria cu Sepsi OSK, scor 1-0. Roș-albaștrii s-au distanțat la 9 puncte față de Rapid, ocupanta locului 2.

Îi duce FCSB lipsa lui Compagno?

FCSB a câștigat partida cu Sepsi, chiar dacă o parte din elevii lui Elias Charalambous au făcut un meci slab, din cauza unor probleme de sănătate. Antrenorul lui FCSB a fost nevoit să îl schimbe pe Florinel Coman la pauză, acesta suferind de răceală. În a doua parte, Miculescu a acuzat probleme musculare și a fost înlocuit de Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali consideră că Andrea Compagno, atacantul proaspăt transferat în China, la Tianjin Jinmen Tiger, putea să o ajute pe FCSB astăzi, dar că nu regretă că l-a lăsat să plece pe italian.

”Ne-ar fi ajutat Compagno în meciuri astăzi, dar câte meciuri ca astea să mai fie? Ce rost avea să îl mai țin? Dacă îl mai țineam, trebuia să îi înregistrez și al doilea contract semnat.

ADVERTISEMENT

În celălalt contract, avea 25.000 de euro pe lună. Am luat niște bani pe el, 150.000 de euro. Ăștia nu mai sunt bani?”, a declarat Gigi Becali la Orange Sport.

Ce tip de jucător vrea Gigi Becali la FCSB

Patronul celor de la FCSB a declarat că își dorește la FCSB jucători tehnici, acesta fiind și motivul pentru care a vrut să îl vândă pe Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

”Sunt unii jucători de care mă întreabă toți de ce îi dau? Că dacă îi am la echipă, îi bag în teren. Mai bine să nu îi mai am. La mine, dacă nu știi cu mingea, nu joci. Dacă când vine mingea la tine și nu poți să faci un stop, nu mai joci fotbal la mine”, a mai declarat Gigi Becali.

Andrea Compagno, mesaj pentru Gigi Becali la plecarea din România

Atacantul italian a avut numai cuvinte de laudă pentru Gigi Becali la plecarea de la FCSB și i-a mulțumit pentru oportunitatea pe care i-a oferit-o.

ADVERTISEMENT

”Eu îi voi fi recunoscător domnului Becali că m-a luat de la FCU Craiova, a plătit mult pentru mine și mi-a dat o oportunitate foarte mare. Cred că sezonul trecut l-am răsplătit. Dar nu a fost destul, pentru că a zis că sezonul ăsta vrea să joace cu alt atacant. Dar îi mulțumesc pentru oportunitate”, a declarat Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT