Life

Ikea, anunț important pentru toți românii! Cei care au cumpărat acest produs nu trebuie să-l mai folosească

Mare atenție dacă ai cumpărat recent acest produs de la Ikea! A fost retras din magazine, iar clienții sunt rugați să nu îl mai folosească.
11.01.2024 | 18:22
Ikea anunt important pentru toti romanii Cei care au cumparat acest produs nu trebuie sal mai foloseasca
Ikea recheamă în magazine un produs. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ikea a făcut un anunț important pentru toți clienții. A fost retras de la raft un produs, deoarece le poate pune viața în pericol celor care îl folosesc. Poate fi returnat chiar și fără bon fiscal.

Ikea recheamă în magazine un produs

Pe 10 ianuarie 2024, miercuri, Ikea a făcut un anunț important pentru toți clienții săi. Reprezentanții companiei au decis să scoată de la raft un produs, deoarece folosirea lui prezintă riscuri majore.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre un încărcător cu următoarele specificații, numele: USB ÅSKSTORM 40W, numărul articolului: 50461193, culoare: gri închis, Număr de model ICPSW5-40-1 – această informație poate fi găsită pe partea din spate a produsului.

Astfel că, toți cei care știu că au acasă cumpărat acest produs de la Ikea au fost rugați să nu-l mai folosească. Ba mai mult, pot merge cu el în orice magazin pentru a-l returna și pentru a-și primi banii.

ADVERTISEMENT

Suma le va fi rambursată pe loc, în întregime, și nu este nevoie de dovada achiziției. Adică, nu este necesar ca persoanele care au cumpărat încărcătorul să prezinte bonul fiscal.

Care este motivul pentru care produsul a fost retras

Compania suedeză a explicat și motivul pentru care încărcătorul a fost retras de la raft. Se pare că specialiștii au observat că acesta prezintă anumite defecțiuni și pot apărea probleme serioase după folosirea pe termen lung.

ADVERTISEMENT

În situația în care cablul se deteriorează, ar putea duce la arsuri termice și electrocutare. Astfel că, pentru siguranța clienților săi, Ikea a luat decizia de a rechema produsul în magazine. 

„Siguranța este prioritatea principală la IKEA. Prin urmare, IKEA recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis. Cablul de alimentare se poate deteriora sau rupe după o perioadă mai lungă de utilizare în care a fost înfășurat în jurul încărcătorului sau îndoit în mod repetat.

ADVERTISEMENT

Cablul deteriorat poate cauza arsuri termice și electrocutare. De aceea, IKEA recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis” , au transmis reprezentanții companiei suedeze, pe contul oficial de Facebook. 

ADVERTISEMENT