Life

Ikea recheamă un joc pentru copii din cauza pericolului! Toți părinții trebuie să-l dea înapoi

Ikea recheamă un joc pentru copii pentru că este periculos. Toți părinții trebuie să îl dea înapoi. Iată anunțul companiei.
21.03.2023 | 17:00
Ikea recheama un joc pentru copii din cauza pericolului Toti parintii trebuie sal dea inapoi
Ikea recheamă un joc pentru copii periculos. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ikea a rechemat în magazine un joc pentru copii din cauza pericolului pe care îl reprezintă. Toți părinții trebuie să aducă înapoi în magazine acest produs.

Ikea recheamă un joc pentru copii periculos

Acest joc a fost rechemat din cauza potențialului pericol de sufocare, a transmis compania. Retailerul a mai transmis și că toate produsele sale sunt mereu evaluate pentru a fi sigure pentru consumatori, dar și pentru a respecta legea.

ADVERTISEMENT

IKEA a anunțat faptul că unul dintre produsele sale a fost retras de la vânzare și toți cei care l-au cumpărat trebuie să îl aducă înapoi. Este vorba despre jocul de pescuit Blavingad.

„Siguranța este prioritatea principală la IKEA. Așadar, luăm măsuri de precauție și rechemăm jocul multicolor pentru pescuit Blavingad, din cauza unui potențial pericol de sufocare.

ADVERTISEMENT

IKEA dezvoltă produsele utilizând un program riguros de evaluare a riscurilor și de testare, pentru a se asigura că acestea respectă toate legile și standardele aplicabile pe piețele unde sunt vândute”, a transmis compania.

Copiii mici se pot sufoca

Chiar și așa, acest joc pentru copii este un potențial pericol, mai ales pentru cei mici. IKEA a transmis că niturile mici de pe această jucărie pot fi desprinse, iar copiii le pot înghiți și se pot sufoca cu ele. Tocmai de aceea, celebra companie a decis să recheme toate aceste jocuri.

ADVERTISEMENT

„În ciuda acestui fapt, ni s-a adus la cunoștință faptul că niturile mici de pe jucărie se pot desprinde, ceea ce duce la un potențial pericol de sufocare, în special în cazul copiilor mici.

Așadar, rechemăm jocul multicolor pentru pescuit Blavingad”, a fost mesajul transmis de reprezentanții IKEA.

ADVERTISEMENT

Jocul pentru copii de la IKEA poate fi returnat în orice magazin, iar clienții vor primi integral banii înapoi. De asemenea, compania a anunțat că nu este nevoie de un bon fiscal pentru a primi banii înapoi.

IKEA mai transmis și faptul că toți părinții care au cumpărat acest joc pentru copiii lor trebuie să înceteze utilizarea. „IKEA îndeamnă toți clienții care dețin jocul pentru pescuit BLÅVINGAD multicolor să înceteze utilizarea acestuia și să contacteze IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite”.

ADVERTISEMENT
Tags: