Life

Îl mai ții minte pe Vlad Mitriță de la Eurovision? Iată ce afacere de succes și-a deschis tenorul

Cunoscutul tenor Vlad Mitriță, fostul reprezentant al României la Eurovision, și-a deschis o nouă afacere.
28.07.2021 | 10:38
Îl mai ții minte pe Vlad Mitriță de la Eurovision? Iată ce afacere de succes și-a deschis tenorul. Sursă foto: facebook
ADVERTISEMENT

Vlad Miriță și-a descoperit o nouă pasiune. Cunoscutul tenor care a reprezentat România la Eurovision și-a deschis o fermă. La început acesta a dorit ca doar familia sa să beneficieze de pe urma acesteia, dar în timp a decis să-și extindă afacerea.

Astfel, Vlad Miriță a devenit fermier și  crește animale de casă.

Îl mai ții minte pe Vlad Mitriță de la Eurovision? Iată ce afacere de succes și-a deschis tenorul

Vlad Miriță, tenorul care a reprezentat țara noastră la Eurovision, și-a deschis o afacere  la care nimeni nu se aștepta. Pentru că și-a dorit ca familia lui să mănânce cât mai sănătos, acesta a decis să crească animale.

ADVERTISEMENT

Nu după mult timp, prietenii au început să-l caute pentru a cumpăra produse de la el, așa că tenorul și-a extins afacerea împreună cu un antreprenor, Dan Cârstea. Miriță este foarte mulțumit de ceea ce a realizat și spune că ideea i-a venit pentru că așa a fost crescut și el la bunici.

Pe lângă animale acesta are și un solar unde cultivă legume. Ferma, care se întinde pe un teren de 3 hectare se numește Moșia Chindia și este în apropiere de Târgoviște.

ADVERTISEMENT

“Ideea de a face o fermă mi-a venit pentru că eu am copilărit în gospodăria bunicilor. Am crescut cu animale, cu tradiții, cu tăiatul porcului iarna … Mâncarea procesată, industrializată e foarte ieftin de obținut, dar undeva tot e un cost.

Noi spunem că nu are în ea costul cu asigurarea medicală, pe care îl plătești mai târziu. Asta e o mâncare care te hrănește sănătos sau care chiar te vindecă”, a povestit Vlad Miriță, la Vorbește Lumea, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Când a decis Miriță să devină fermier

Prietenii au început să vină din ce în ce mai des la el pentru a cumpăra produse naturale. Astfel, în timpul pandemiei când a avut foarte mult timp liber a decis să-și pună pe picioare afacerea.

“Noi am avut la Târgoviște o fermă pentru noi, pentru familie, pentru nevoile personale, după aceea am început prietenii să-și dorească produse pentru noi.

ADVERTISEMENT

În pandemie, având mult timp, am zis să nu mai ținem afacerea doar pentru noi, ci s-o facem mai serioasă. Așa că mi-am ocupat timpul cu asta”, a mai spus tenorul

Cunoscutul tenor este căsătorit de cinci ani cu Maria, iar cei doi au împreună un băiețel de 3 ani și jumătate.

ADVERTISEMENT
Tags: