Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Îl pierde Gică Hagi pe Tudor Băluţă în vară? “Va alege ce e cel mai bine pentru el!”

Gică Hagi ar putea pierde unul dintre cei mai importanți jucători. Tudor Băluță a intrat în ultimele șase luni de contract și poate semna cu orice echipă.
03.02.2024 | 00:18
Il pierde Gica Hagi pe Tudor Baluta in vara Va alege ce e cel mai bine pentru el
Tudor Băluță este evaluat de Transfermarkt la 2,6 milioane de euro. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi are o relație specială cu Tudor Băluță, iar conducerea celor de la Farul are speranțe mari că jucătorul își va prelungi în cele din urmă contractul. Ciprian Marica a vorbit despre acest subiect la FANATIK SUPERLIGA.

Tudor Băluță continuă să joace la Hagi? „Principalul obiectiv era acela de a-l recupera și de a fi în formă”

Criste Coste a vrut să afle de la acționarul minoritar al Farului în ce stadiu se află negocierile cu fostul jucător al lui Dinamo Kiev: „Care mai este situația cu Băluță? El e în ultimele 6 luni de contract. A prelungit sau nu? Ați discutat? Crezi că sunt șanse mai mari să continue decât să vă despărțiți în vară? 

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a dezvăluit că „marinarii” au fixat ca prioritate revenirea sa pe gazon: „Principalul obiectiv cu Băluță era acela de a-l recupera și de a fi în formă, să se pună pe picioare să joace. 

Apoi Băluță are o relație specială cu Farul. De aici a plecat, cunoaște pe toată lumea, se simte bine la Farul și atunci cumva nu ne gândim că îl vom pierde intrând în ultimele luni de contract”.

ADVERTISEMENT

Tudor Băluță, șanse mari să își prelungească înțelegerea cu Farul: „Nu avem emoții din punctul ăsta de vedere”

Deși s-a vorbit despre un transfer la Rapid, Ciprian Marica e convins că Tudor Băluță va rămâne jucătorul celor de la Farul: „Ne gândim în primul rând să fie sănătos și cu siguranță va alege ce e mai bine pentru el. Știm că în România cel mai bine se simte la Farul, așa că nu avem emoții cumva din punctul ăsta de vedere. Eu așa cred”. 

Ciprian Marica a acuzat din plin absențele de la mijlocul terenului, unul din motivele pentru care campioana en-titre a avut o primă parte de sezon mai slabă: „Am avut și foarte mulți jucători accidentați. Au revenit. Nedelcu e aproape, Băluță își revine.

ADVERTISEMENT

Cu ei la mijlocul terenului am fi arătat cu totul altfel încă de la început. Am avut o serie de accidentări, care ne-au îngreunat puțin situația”. 

Cum a arătat sezonul lui Băluță la Farul. Câte partide a ratat din cauza accidentării

Închizătorul care poate evolua și pe postul de fundaș central are 20 meciuri în acest sezon și a reușit două goluri și două pase decisive. Jucătorul în vârstă de 24 de ani cu 12 selecții la naționala României a lipsit însă din cauza unei accidentări la ultimele 8 meciuri din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Ultima partidă oficială în tricoul celor de la Farul a fost pe 11 noiembrie 2023, când Tudor Băluță a evoluat 75 de minute în meciul împotriva celor de la FC Hermannstadt.

Gheorghe Hagi, aproape să rămână fără Tudor Băluță?

ADVERTISEMENT