Sport

După ce a refuzat Rapidul, Tudor Băluță a luat decizia! Ce va face jucătorul lui Hagi. Exclusiv

Tudor Băluţă este una dintre ţintele ratate de Rapid în perioada de mercato din iarnă. FANATIK a aflat decizia luată de jucătorul lui Hagi
12.01.2024 | 22:18
Dupa ce a refuzat Rapidul Tudor Baluta a luat decizia Ce va face jucatorul lui Hagi Exclusiv
După ce a refuzat Rapidul, Tudor Băluță a luat decizia! Ce va face jucătorul lui Hagi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Rapid a fost din nou una dintre echipele cele mai active în perioada de mercato. Giuleştenii şi-au întărit atacul prin transferurile lui Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz, Florent Hasani şi Damjan Djokovic.

După ce a refuzat Rapidul, Tudor Băluță a luat decizia! Gest mare pentru Hagi

Una dintre ţintele giuleştenilor a fost şi mijlocaşul Farului Constanţa, Tudor Băluţă. Doar că jucătorul lui Hagi a refuzat oferta lui Dan Şucu de a se alătura Rapidului, în ciuda interesului manifestat inclusiv public de Rapid.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, Tudor Băluţă a luat decizia de a-şi prelungi înţelegerea cu Farul Constanţa. Mijlocaşul a intrat în ultimele şase luni de contract şi a hotărât să rămână sub comanda lui Hagi.

Acest gest al fotbalistul în vârstă de 24 de ani poate fi privit şi ca o mulţumire şi respect faţă de Gică Hagi, omul care l-a lansat în fotbalul mare pe Tudor Băluţă şi, mai apoi, i-a redresat cariera la Farul.

ADVERTISEMENT

Dan Şucu a declarat public că Rapid îl vrea: “Un jucător cu un potenţial uriaş!”

Dan Şucu a declarat public la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că Rapid este interesată să îl semneze în această iarnă pe Tudor Băluţă, care ar aduce un mare plus la centrul terenului, acolo unde giuleştenii au suferit deseori:

”Pot să vă confirm în mod oficial că ni-l dorim pe Băluță de la Farul. Un jucător cu un potențial uriaș, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele”, spunea Dan Şucu. Dar fotbalistul nu a vrut să semneze cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Prelungirea, decizia logică?! De la Farul are cele mai mari şanse să prindă Euro 2024

Tudor Băluţă este şi în circuitul echipei naţionale, aşa că decizia sa este şi strâns legată de o posibilă convocare la Euro 2024. Mijlocaşul ştie că la Farul a avut cele mai bune evoluţii şi de aici are cele mai mari şanse să fie convocat.

Astfel, prelungirea contractului se poate dovedi cea mai bună veste pentru cariera lui. Sub comanda lui Hagi va avea posibilitatea să joace meci de meci şi să ajungă la un nivel înalt, care să îi asigure prezenţa în lotul de Euro.

ADVERTISEMENT

În 2019, Băluţă a fost transferat de Brighton de la Viitorul pentru 2,9 milioane de euro. Nu s-a impus la echipa din Premier League şi a fost împrumutat la ADO Den Haag şi Dinamo Kiev. Nici acolo nu a reuşit să joace prea mult, iar din 2022 s-a întors gratis la echipa lui Hagi.

  • 24 de ani are Tudor Băluţă
  • 2.600.000 de euro este cota de piaţă a mijlocaşului
ADVERTISEMENT