Sport

“Îl titularizați pe Radu Drăgușin?”. Ce a răspuns antrenorul lui Tottenham la conferință

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou, a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu Brentford. Ce a spus australianul despre titularizarea lui Radu Drăgușin.
30.01.2024 | 16:20
Il titularizati pe Radu Dragusin Ce a raspuns antrenorul lui Tottenham la conferinta
Ange Postecoglou a vorbit despre titularizarea în premieră a lui Drăgușin la Tottenham. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui Tottenham, Ange Postecoglou (58 de ani) a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu Brentford, miercuri, 31 ianuarie, de la ora 21:30, în etapa a 22-a din Premier League. Antrenorul a vorbit despre șansele ca Radu Drăgușin să fie titular, în premieră, în tricoul formației londoneze.

“Îl titularizați pe Radu Drăgușin?”. Ce a răspuns antrenorul lui Tottenham la conferință

Marți după-amiază, Ange Postecoglou a susținut conferința de presă înainte de confruntarea cu Brentford din Premier League. Tottenham vine după eliminarea în 16-imile Cupei Angliei, scor 0-1 cu Manchester City. În partida de pe Tottenham Hotspur Stadium, Radu Drăgușin a fost rezervă neutilizată.

ADVERTISEMENT

Ange Postecoglou a vorbit, printre altele, despre titularizarea lui Radu Drăgușin. Fundașul român ajuns în această iarnă la Tottenham a bifat deja prima apariție, când a fost introdus pe final contra lui Manchester United pe Old Trafford.

„(n.r. îl titularizați pe Radu Drăgușin?) Nu știu. Ceea ce vom încerca să facem este să câștigăm meciurile. Acesta este întotdeauna lucrul pe care mă concentrez. Nu este vorba de a anticipa lucrurile.

ADVERTISEMENT

Vom alinia mâine o echipă care credem că poate câștiga un meci de fotbal”, a declarat Ange Postecoglou, citat de football.london. Radu Drăgușin are șanse mari să fie titular în această săptămână în premieră la Tottenham.

Londonezii au un program aglomerat în această săptămână. După duelul de miercuri seară cu Brentford, Tottenham o înfruntă pe Everton în decurs de doar 4 zile. Conform sursei menționate, Ange Postecoglou are de gând să ruleze jucătorii din apărare.

ADVERTISEMENT

Tottenham, absențe numeroase pentru duelul cu Brentford

Ange Postecoglou a confirmat că Manor Solomon, Giovani Lo Celso și Ryan Sessegnon rămân indisponibili pentru duelul cu Brentford din Premier League. Atacantul israelian a fost aproape de o revenire, însă accidentarea sa a recidivat.

“Nu, Solomon, Lo Celso și Sessegnon nu vor fi disponibili. Deci situația este aproape aceeași ca în ultimul joc. Manor (n.r. Solomon) a avut câteva eșecuri în încercarea de a reveni.

ADVERTISEMENT

A mai avut unul săptămâna aceasta, așa că îl vom evalua din nou”, a mai spus Ange Postecoglou. Alejo Veliz este, de asemenea, indisponibil la Tottenham pentru partida împotriva „Albinelor”.

Pape Matar Sarr urmează să se alăture lui Tottenham după eliminarea dramatică a Senegalului în optimile Cupei Africii pe Națiuni. Mijlocașul de 21 de ani va fi disponibil pentru meciul cu Everton.

„Cel mai recent am auzit că ar trebui să se întoarcă mâine. Sunt dezamăgit pentru el și Senegal. Pentru noi el este un membru cheie al echipei, îl vom avea înapoi și ar trebui să fie disponibil pentru meciul cu Everton”, a mărturisit Postecoglou.

ADVERTISEMENT