Sport

Câţi bani primeşte bonus Drăguşin pentru debutul de 11 minute din Manchester United – Tottenham 2-2!

Radu Drăguşin a debutat în Premier League. Fundaşul central a intrat în minutul 85 cu Manchester United şi şi-a asigurat un bonus important încă de la primul meci.
15.01.2024 | 00:20
Cati bani primeste bonus Dragusin pentru debutul de 11 minute din Manchester United  Tottenham 22
Câţi bani primeste bonus Drăguşin pentru debutul de 5 minute din Manchester United - Tottenham 2-2!
ADVERTISEMENT

Radu Drăguşin este cel mai scump jucător român transferat vreodată. Tottenham l-a cumpărat de la Genoa pentru 26 de milioane de euro, italienii pot accesa bonusuri prin care suma să ajungă la 30 de milioane de euro.

Câţi bani primeste bonus Drăguşin pentru debutul de 5 minute din Manchester United – Tottenham 2-2!

Fundaşul român a debutat în confruntarea dintre Manchester United şi Tottenham. Drăguşin a fost trimis în minutul 85 în teren în locul lui Skipp şi a evoluat în centrul defensivei alături de Romero.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cifrele contractului lui Drăguşin la Tottenham, iar fundaşul român are un bonus pentru fiecare meci pe care îl joacă în Premier League, indiferent de cât de multe minute bifează.

Drăguşin ia primă 6000 de euro pentru fiecare meci bifat în Premier League!

Aşadar, pentru cele 11 minute (cu tot cu prelungiri) jucate împotriva lui Manchester United, Radu Drăguşin şi-a asigurat 6000 de euro. Odată cu acest transfer, fundaşul român a înregistrat şi un progres remarcabil, din punct de vedere financiar.

ADVERTISEMENT

Contractul semnat cu Tottenham este pe cinci ani şi jumătate, scadent în vara anului 2029. Salariul fix garantat al fotbalistului este de 50.000 de euro săptămânal, adică 2,4 milioane de euro.

Românul a încasat un bonus de 1.500.000 de euro la semnarea contractului, iar pentru fiecare meci jucat în Premier League va încasa câte 6000 de euro. Toate aceste sume fiind nete.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte, foarte fericit. E un pas mare pentru mine, dar simt că este cel corect”

Radu Drăguşin a declarat la primul său interviu pentru Tottenham că i se potriveşte campionatul Angliei, un fotbal agresiv, cu multe spaţii de acoperit. Iar odată cu transferul în Premier League i s-a îndeplinit un vis:

”Sunt încântat. Sunt foarte, foarte fericit. E un pas mare pentru mine, dar simt că este cel corect. Cred că decizia a fost luată cu inima. Am discutat de câteva ori cu antrenorul, am simțit o conexiune.

ADVERTISEMENT

“Sunt un tip care dă totul pentru echipă”

Mi-a spus că își dorește cu adevărat să mă alătur, că îi place felul în care joc și că mă consideră potrivit pentru această echipă. Îmi place acest gen de fotbal, agresiv, cu multe spații pe care trebuie să le aperi.

Vă pot asigura că mereu voi da 100% pe teren. Sunt un tip care dă totul pentru echipă. Este un vis că pot juca fotbal, mai ales pentru un astfel de club”, a spus Radu Drăguşin la primul său interviu pentru Tottenham.

  • 5 minute a jucat Drăguşin la debut
  • 6000 de euro încasează pentru fiecare meci jucat în Premier League
ADVERTISEMENT