News

Ilan Laufer, rănit într-un accident auto. Toată familia fostului ministru, transportată la spital

Fostul ministru al Mediului de Afaceri, Ilan Laufer, a fost implicat într-un accident rutier, fiind nevoie să fie transportat la spital pentru investigații medicale.
26.08.2023 | 15:29
Ilan Laufer ranit intrun accident auto Toata familia fostului ministru transportata  la spital
Ilan Laufer a fost victima unui accident grav de circulație, și a ajuns la spital / Colaj foto: fanatik / Sursă foto: Ilan Laufer Facebook
ADVERTISEMENT

Accidentul s-a produs sâmbătă, 26 august 2023, pe bulevardul Carol I din Câmpina. Automobilul în care se aflau Laufer, soția și cei doi copii minori a fost lovit violent de un alt vehicul. Conform primelor informații culese la fața locului, șoferul celuilalt autoturism nu a acordat prioritate mașinii conduse de fostul ministru.

Ilan Laufer a ajuns la spital după ce un alt șofer nu i-a acordat prioritate

Ca urmare a impactului, Ilan Laufer și ceilalți membri ai familiei sale au suferit răni și au fost transportați la Spitalul Clinic de Urgență “Bagdasar-Arseni” din București, care găzduiește cea mai mare Clinică de Neurochirurgie din România.

ADVERTISEMENT

Potrivit informațiilor inițiale, accidentul a avut loc în momentul în care conducătorul celuilalt autoturism a încercat să intre în curtea locuinței sale și nu a acordat prioritate mașinii lui Ilan Laufer.

Ca urmare, cele două vehicule au intrat în coliziune, rezultând rănirea fostului ministru și a familiei sale. Toți cei implicați în accident au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Cei doi șoferi nu au consumat băuturi alcoolice

„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani” se precizează în comunicatul Poliției, potrivit Hotnews.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, însă rezultatele eu fost negative. Polițiștii au declanșat o anchetă care să clarifice împrejurările în care s-a petrecut accidentul rutier din Prahova.

ADVERTISEMENT

Ilan Laufer a fost ministru în perioada 2017 – 2018

Ilan Laufer a deținut funcția de ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat în perioada 2017-2018, iar în timpul mandatului său a promovat inițiative menite să sprijine antreprenorii locali.

Ilan Laufer are 39 de ani și s-a născut în București, într-o familie cu origini evreiești și a absolvit Academia Națională de Educație Fizică și Sport.

ADVERTISEMENT

Înainte să fie ministru, el a cochetat cu lumea afacerilor și a lucrat și pentru Guvernul României, în calitate de consilier sau ministru delegat, în perioada mandatului lui Victor Ponta. În anul 2019, el a fondat partidul Platforma Social Liberală (PSL), însă în 2020 a candidat pentru poziția de deputat din partea ProRomânia.

ADVERTISEMENT
Tags: