Life
notix pixel id

Ileana şi Culiţă Sterp, distruşi de durere după moartea lui “Ion Şmecherul”: “Am încercat să îl aducem pe drumul cel bun”

Ileana și Culiță Sterp sunt distruși de durere după moartea lui „Ion Șmecherul”, bărbatul care era ca un membru al familiei și căruia i-au construit o casă.
03.12.2021 | 08:27
Ileana şi Culiţă Sterp, distruşi de durere după moartea lui “Ion Şmecherul”: “Am încercat să îl aducem pe drumul cel bun”
Ileana şi Culiţă Sterp, distruşi de durere după moartea lui “Ion Şmecherul”. Ce au postat cei doi frați. Sursa foto: Instagram. Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ileana și Culiță Sterp sunt devastați după moartea lui „Ion Șmecherul”, bărbatul care era ca un membru al familiei pentru ei. Acesta s-a stins din viață în urma unui infarct în urmă cu două zile.

Familia Sterp este îndurerată după această pierdere, mai ales că bărbatul era o prezență constantă în viața lor.

„Ion Șmecherul” apărea și în vlogurile lui Culiță și Iancu Sterp și îi făcea să râdă atât pe ei, cât și pe urmăritori. Pierderea este una dificilă pentru întreaga familie.

ADVERTISEMENT

Ileana şi Culiţă Sterp, distruşi de durere după moartea lui “Ion Şmecherul”

Ileana și Culiță Sterp au postat mesaje pe rețelele de socializare după moartea lui „Ion Șmecherul”. Aceștia îl vizitau destul de des pe bărbat și chiar l-au ajutat să-și ridice o casă.

Ileana Sterp este distrusă după vestea primită. Tânăra a fost întrebată dacă acest lucru e adevărat, însă aceasta le-a spus fanilor că nimeni nu ar putea glumi cu un așa subiect.

ADVERTISEMENT

Cu ochii în lacrimi, Ileana Sterp a spus câteva cuvinte pe contul ei oficial.

„Aseară am aflat că Ion nu mai este printre noi și e trist. Fac asta pentru că sunt foarte multe mesaje în care mă întrebați dacă este adevărat. Credeți-mă că nimeni nu ar face o glumă pe tema asta. Da, din păcate este adevărat.

Eu nu știu foarte multe detalii, știu doar că a făcut infarct și efectiv a căzut din picioare și a murit. Medicii au încercat să mai facă ceva, să îl resusciteze, dar nu s-a mai putut face nimic. Asta e tot ce știu eu de la familia mea.

ADVERTISEMENT

Suntem triști cu toții, cred că nu numai noi, ci și mulțimea asta de oameni care l-a îndrăgit pentru starea de bine pe care ne-o dădea mereu. Să ne rugăm pentru sufletul lui”, a declarat Ileana Sterp pe Instastory.

Ileana Sterp
Ilrana Sterp este devastată după moartea bruscă a lui „Ion Șmecherul”. Sursa foto: Instagram

 

Culiță Sterp, despre „Ion Șmecherul”

Culiță Sterp a spus câteva cuvinte pe rețelele sociale după vestea tristă primită de familie.

Ion făcea parte din familie, era mereu binedispus și le transmitea celorlalți energie pozitivă, așa cum a spus și Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Din păcate, dependența de alcool l-a răpus pe „Ion Șmecherul”. Familia Sterp a încercat să-l ajute în acest sens și să-l aducă pe drumul cel bun, însă fără succes.

„Cred că foarte mulți dintre voi știți, ieri am fost supărat tare, a murit Ion Șmecherul, băiatul pe care îl știți cu toții, că ne făcea să râdem pe Facebook, pe YouTube, era tot timpul binedispus.

ADVERTISEMENT

A încetat ieri din viață săracul. Ne pare foarte rău, din suflet, pentru că era ca și un membru al familiei noastre.

El lucra la un unchi de-al nostru, dar noi eram tot timpul aproape de el și mergem pe la el, făceam videoclipuri cu el, ne făcea să râdem, vă făcea pe voi să râdeți. A murit din cauza băuturii, pentru că el bea foarte mult.

Noi am încercat să îl aducem pe drumul cel bun, dar era o dependență pentru el. În seara asta va fi priveghiul, la capela din Gârbova. Cei care sunt aproape pot să treacă pe acolo”, a spus Culiță Sterp pe rețelele sociale.

„Ion Șmecherul” era apropiat mai ales de Iancu și Culiță Sterp, care îl considerau prieten. Bărbatul apărea adesea în clipurile lor video și stârnea amuzamentul urmăritorilor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri