Life

Ileana Sterp, primele imagini cu chipul fiului ei nou-născut. Cum arată băiețelul 

Primele imagini cu chipul băiețelului, nou-născut, al Ilenei Sterp. Sora lui Culiță Sterp și-a arătat fiul pe Instagram.
28.04.2023 | 15:45
Ileana Sterp primele imagini cu chipul fiului ei nounascut Cum arata baietelul
Ileana Sterp a născut un băiat în această săptămână. Sursa foto: captură video Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ileana Sterp radiază de fericire. În urmă cu cinci zile a devenit mamă pentru a doua oară, aducând pe lume și un băiat. De curând, a fost externată și și-a adus fiul acasă. Nu și-a mai ținut fanii în suspans și le-a arătat chipul bebelușului său.

Cum arată fiul nou-născut al Ilenei Sterp

Ileana Sterp a dezvăluit chipul fiului nou-născut într-un clip video de pe Instagram. În imagini se vede cum fetița vloggeriței, Clara, a întâmpinat-o la sosire și a început să-și mângâie și să-și pupe fericită fratele. De altfel, Ileana Sterp nu a fost primită acasă oricum.

ADVERTISEMENT

De cum a trecut pragul locuinței cu bebelușul în brațe, Ileana Sterp a avut parte de o surpriză care a emoționat-o profund. Toată casa era decorată ca de sărbătoare și ca semn al venirii unui nou copil pe lume. Sora lui Culiță Sterp a arătat admiratorilor săi și patul fiului, care este în dormitor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ileana Sterp (@sterpileana)

”Dragii mei!”, a comentat în dreptul filmulețului Daniela Iliescu, cumnata vloggeriței. ”Vă iubesc, frumoșii mei”, a adăugat și Culiță Sterp. ”Am plâns pe tot parcursul acestui video 😢❤️ , felicitări ție, femeie minunata 👏😢❤️❤️Meriți TOT!”, a scris și un fan.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a aflat chiar la naștere că are băiat

Ileana Sterp nu a știut în cele nouă luni de sarcină dacă va avea fetiță sau băiat. Asta deoarece și-a dorit să afle chiar în momentul nașterii sexul bebelușului. Astfel, în momentul de față este mamă de fată și de băiat. Carla, fiica ei, va împlini în luna mai doi ani.

”Mamă de băiat 👼🏼🤍 Te voi lăuda toată viața mea, Doamne! 🙏😇 Vouă tuturor vă mulțumesc din toată inima pentru sutele de mesaje de susținere! 🤍”, a scris Ileana Sterp pe Instagram, în ziua celei de a doua nașteri.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp a născut pe cale naturală

Vloggerița uimește multe mame prin curajul ei, fiindcă a dat naștere fiului său pe cale naturală, și nu prin cezariană. Culiță Sterp s-a bucurat enorm când a auzit că în familia sa și-a mai făcut apariția încă un băiat, deoarece și el la rândul său are unul, pe nume Milan.

”Doamneeeeeee ce zi minunată! S-a mărit familia cu încă un prinț! Bine ai venit pe lume, îngerașule! Abia aștept să te iau in brațe! ❤️”, a scris Culiță Sterp, în dreptul postării Ilenei Sterp, din sala naștere.

ADVERTISEMENT

Ileana Sterp are pe cine se baza în creșterea celor mici. Îi este aproape soțul ei, Daniel Aloman, de profesie dulgher. Bărbatul ar deține o afacere în domeniu și ar avea foarte mulți clienți, în special proprietari de pensiuni. Și el, de asemenea, deține o cazare.

ADVERTISEMENT