Sport

Ilie Balaci ar fi împlinit 67 de ani! „Minunea Blondă”, comemorată: “Încă am numărul lui de telefon, nu o să îl șterg niciodată”

Ilie Balaci ar fi împlinit 67 de ani pe 8 septembrie 2023, iar o delegație a Universității Craiova în frunte cu fiica sa l-au comemorat pe legendarul fotbalist la mormântul său.
08.09.2023 | 15:31
Ilie Balaci ar fi implinit 67 de ani Minunea Blonda comemorata Inca am numarul lui de telefon nu o sa il sterg niciodata
Ilie Balaci ar fi împlinit 67 de ani! „Minunea Blondă”, comemorată în Bănie. sursă foto: Oltenia
ADVERTISEMENT

Ilie Balaci ar fi împlinit 67 de ani la doar trei zile de la aniversarea Universității Craiova, iar cu ocazia zilei de naștere a „Minunii Blonde”. Lorena Balaci și Sorin Cârțu deplâng în continuare pierderea legendei „alb-albaștrilor”, iar fiica sa a mărturisit că rămâne strâns legată de amintirile cu fostul mijlocaș.

Ilie Balaci ar fi împlinit 67 de ani! Lorena Balaci: „Încă am numărul lui de telefon, nu o să îl șterg niciodată”

Legendele Universității Craiova s-a reunit pentru a depune un omagiu la mormântul lui Ilie Balaci în ziua în care „Minunea Blondă” ar fi trebuit să împlinească 67 de ani. Sorin Cârțu, Nae Ungureanu și Aurică Beldeanu în frunte cu Lorena Balaci au aprins câte o lumânare la locul de veci din Bănie.

ADVERTISEMENT

Fiica „Minunii Blonde” mărturisește că încă s-a obișnuit cu gândul că Ilie Balaci a plecat în „echipa îngerilor”, chiar și după cinci ani de la deces. Aceasta se bucură că poate fi printre colegii regretatului fotbalist odată cu transferul la Universitatea Craiova.

„Ar fi împlinit 67 de ani, este greu. De fiecare dată când vin la cimitir este foarte greu pentru că mi-am creat un sistem de autoapărare și mă gândesc tot timpul că e plecat. Abia când vin aici rememorez cumva momentele de acum cinci ani, este greu.

ADVERTISEMENT

Toți oamenii care au oameni dragi plecați dintre noi știu foarte bine ceea ce spun. Îmi e așa de drag de fiecare dată când îi văd (n.r. pe membrii Craiovei Maxima), mai ales acum că mă întâlnesc foarte des cu ei la club și la tot felul de evenimente. Îmi sunt atât de dragi, este bine că îi avem printre noi și trebuie să îi cinstim, să îi onorăm cât sunt în viață.

Îmi e dor, deci se fac aproape cinci ani de când a murit și nu vă ascund faptul că în fiecare zi de la Dumnezeu mă gândesc la el sau îl pomenesc. Ce să facem, în viață trebuie să învătăm să trăim cu dorul și durerea. Încă am numărul lui de telefon, primul la favorite și nu o să îl șterg niciodată”, a spus Lorena Balaci.

ADVERTISEMENT

Sorin Cârțu: „O să venim și la anul pentru că rămâne în sufletul nostru”

Sorin Cârțu și Ilie Balaci au împărțit vestiarul la Universitatea Craiova, iar după sfârșitul carierei de fotbaliști au rămas buni prieteni. Legenda „alb-albaștrilor” deplânge moartea „Minunii Blonde” și anunță că fostul mare internațional român va rămâne în sufletul tuturor, la fel ca și ceilalți coechipieri din Craiova Maxima care nu se mai află printre ei.

„Este o zi tristă ca toate de până acum, să vii aici să îl omagiem pe prietenul nostru. Venim cu un gândul bun lângă mormântul prietenului nostru și fostul nostru coechipier. Ne pare rău pentru tot ceea ce s-a întâmplat, și pentru familie. O să venim și la anul și la anul pentru că rămâne în sufletul nostru.

ADVERTISEMENT

Îmi este dor de el, cum să nu. De fiecare dată când ne întâlnim ne aducem aminte, în discuțiile pe care le avem noi cei prezenți întotdeauna ne aducem aminte de Ilie, Ștefănescu, Tilhoi și Zoli, de toți”, a spus Sorin Cârțu.


  • 1,90 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „ambele marchează” la meciul Universitatea Craiova – Sepsi

ADVERTISEMENT