Sport

Ilie Dobre, dezvăluiri uluitoare de pe stadioanele din România: „Veniseră cu cuțitele peste mine!”

Ilie Dobre, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi din România, a povestit care au fost cele mai grele momente din cariera sa.
28.09.2022 | 22:47
Ilie Dobre dezvaluiri uluitoare de pe stadioanele din Romania Venisera cu cutitele peste mine
Ilie Dobre a scris și 48 de cărți despre fotbal
ADVERTISEMENT

Ilie Dobre, unul dintre cei mai cunoscuți comentatori sportivi de radio, care a ajuns și în Cartea Recordurilor, și-a spus cele mai teribile coșmaruri trăite pe stadioanele din România.

Ilie Dobre, forțat de suporterii Jiului Petroșani să consume pălincă și amenințat cu cuțitul: „Dacă nu bei, nu scapi viu!”

Ilie Dobre a făcut dezvăluiri uluitoare la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de Ioanițoaia: „La Petroșani. În ’94-’95 cu Jiul în prima divizie. M-am dus să comentez acolo, eram cu Paul Zaharia, care era la ziarul Sportul. A venit unul care m-a obligat să beau pălincă. Nu știu cum a trecut de jandarmi cu pălinca”.

ADVERTISEMENT

Comentatorul sportiv a fost forțat de către suporterii gazdelor să consume alcool și apoi să comenteze partida în stade de ebrietate: „M-au pus să beau și să comentez. >. Au intrat peste mine în cabină. A trebuit să beau și se învârtea stadionul cu mine”.

Ba mai mult, ziaristul era amenințat cu o armă albă, în timp ce forțele de ordine asistau impasibile: „Veniseră cu cuțitele peste mine… Mi-a fost teamă, iar jandarmii nu ziceau nimic”.

ADVERTISEMENT

Peripețiile lui Ilie Dobre în Albania: „Am transmis prin telefon, înfundat, a fost ceva groaznic”

Autorul celebrei cărți a lui Marius Lăcătuș și-a adus aminte și de condițiile precare pe care le-a avut la un meci transmis în direct din capitala Albaniei: „De la Tirana. Am transmis prin telefon, înfundat, a fost ceva groaznic. Parcă comentam dintr-un butoi, penibil!”.

În Banat însă a fost cel mai rău. Mai exact la o partidă de la Arad dintre UTA și Gloria Bistrița: „Fusesem înainte cu două etape la Brăila, la un meci cu UTA. A bătut Progresul Brăila, după un meci decis de arbitru”.

ADVERTISEMENT

Furia fanilor a pornit de la declarațiile lui Ilie Dobre de la acel meci: „Eu am spus că UTA nu are o echipă care țintește campionatul”, a mai povestit acesta.

Ilie Dobre, coșmar la Arad: „Dacă mă prindeau, mă sfâșiau!”

Omul de radio a fost acuzat că a primit „mită” și nu a putut părăsi cabina de transmisie la finalul partidei. Poliția a simțit pe propria piele furia suporterilor: „Când am ajuns la Arad m-au acuzat ăia că mi-au dat pește, că am luat nu știu ce. Au înconjurat cabina, pe șeful poliției din Arad l-au călcat pur și simplu în picioare.

ADVERTISEMENT

Dacă mă prindeau, mă sfâșiau! Două ore oricum am stat în cabină. Nenorocire ce era acolo. Veniseră cu miile! Au culcat ofițerii, forțele de armată, de poliție”.

„Cavalerii fluierului” au avut parte de un tratament și mai ostil din partea arădenilor: „La meciul ăla UTA cu Bistrița, arbitrii au stat patru ceasuri până să plece de acolo”.

ADVERTISEMENT
Tags:
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul...
Englezii l-au ironizat pe Edi Iordănescu. Incredibil ce au remarcat jurnaliștii britanici: „Omul care conduce România...”
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat...
Un șofer a ajuns în chinuri groaznice la spital după ce a încercat să-şi oprească un strănut. Avertismentul medicilor
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și...
Septuagenarul care a câștigat 10 miliarde la pariuri. Bărbatul este din Argeș și a reușit să se îmbogățească
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară,...
Reacţia unei turiste străine care a devenit voluntară într-un proiect unic în ţară, la Timiş: "Oamenii vor fi mai fericiți"
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român....
Câţi bani poate primi Nadia Comăneci, lună de lună, de la statul român. Suma a fost făcută publică
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe:...
A recunoscut tot, în sfârșit! De ce s-a bătut Anamaria Prodan cu Reghe: 'Mi-am dat seama că...'
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție...
Modificări la SGR din 3 iulie! Se anunță schimbări la Sistemul de Garanție – Returnare, transmite ReturRO
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce...
EXCLUSIV Dezvăluiri cutremurătoare făcute de Marinela Chelaru. "Nu mă mai sună nimeni." Ce pensie incredibilă are actrița
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Paste cu sos de roșii și brânză feta. Un prânz gustos și sățios
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu...
Ilinca Vandici rupe tăcerea despre infidelitatea fostului ei soţ, Andrei Neacşu. „Eu nu am zis că accept, am zis că iert”
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit...
REPORTAJ Lacrimogene de campanie în Mihăilești, Giurgiu: polițiști înarmați și jandarmi au venit să oprească un protest față de primar
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte...
Pepe și Yasmine Ody, nuntă cu peripeții. Aristul a avut mari emoții înainte de eveniment: „I-am comandat pe un site și de patru ori mi-au trimis banii înapoi”