Sport

Ilie Dumitrescu, analiză dură după Oțelul – FCSB 0-2: „Încă un experiment al lui Gigi”

Ilie Dumitrescu a analizat victoria celor de la FCSB, scor 2-0 cu Oțelul Galați, în a treia etapă din SuperLiga. „Mister” a remarcat mutarea efectuată de Gigi Becali.
30.07.2023 | 13:36
Ilie Dumitrescu analiza dura dupa Otelul  FCSB 02 Inca un experiment al lui Gigi
Ilie Dumitrescu a analizat Oțelul Galați - FCSB 0-2. Foto: captură Digi Sport.
ADVERTISEMENT

FCSB își continuă parcursul fără de greșeală din startul sezonului. Echipa antrenată de Elias Charalambous a câștigat cu Oțelul Galați, scor 2-0, și s-a instalat pe prima poziție în clasament. Ilie Dumitrescu a analizat meciul de la Galați și a vorbit despre încercarea lui Gigi Becali de a juca în poziția de „9 fals” cu Octavian Popescu.

Ilie Dumitrescu, analiza meciului Oțelul – FCSB: „Încă un experiment al lui Gigi”

FCSB a efectuat mai multe modificări în echipa de start pentru meciul cu Oțelul Galați față de meciul de la Sofia. Florinel Coman și Darius Olaru au fost rezerve, în timp ce Octavian Popescu, Edjouma sau Chiricheș au fost printre noutățile din primul „11” la meciul din Moldova.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a vorbit despre încercarea lui Gigi Becali a juca „9 fals” cu Octavian Popescu. „Perla” roș-albaștrilor a deschis scorul la Galați cu o execuție de la distanță. „L-am văzut și pe Tavi azi ‘nouă fals’. Încă un experiment al lui Gigi.

Ce-a zis? ‘Dacă poate să joace Băluță, să joace și Tavi, că are tehnică superioară, intră în combinații…’”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. Octavian Popescu a fost intregalist în victoria FCSB-ului cu echipa lui Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, impresionat de valoarea lotului de la FCSB: „Jucători de valoare”

Mihai Stoica i-a criticat duri pe jucători după victoria FCSB-ului cu CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, în turul din runda a doua preliminară a UEFA Conference League. Oficialul roș-albaștrilor a declarat că vicecampioana nu poate alinia, deocamdată, două echipe de valoare.

Totuși, Ilie Dumitrescu a rămas surprins de valoarea pe care o au jucătorii de la FCSB. „Este o competiție pe post la FCSB. E și Miculescu, e și Băluță, e Cordea, e Coman. Sunt soluții. Îl ai și pe Edjouma, îl ai și pe Ovidiu Popescu. FCSB are jucători de valoare”, a mai spus „Mister”.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, Ilie Dumitrescu a vorbit despre revenirea lui Vlad Chiricheș. Fundașul central a fost titular cu Oțelul Galați și înlocuit în minutul 63 cu Denis Haruț. „Are nevoie de ritm. Nu l-am văzut să facă progresie cu mingea la picior.

Primea de la Dawa, putea să treacă de prima linie, dar nu a făcut-o. E la început, dar se vede că are calitate. Mă uitam la el cum căuta soluția…”, a încheiat analiza Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru, critici aduse pentru Oțelul – FCSB 0-2: „Un joc slab”

Fostul internațional Basarab Panduru nu a fost încântat de jocul arătat de cele două formații. Analistul a recunoscut că se aștepta la o astfel de prestație din partea FCSB-ului. „A fost un joc slab. Nu e joc de sâmbătă seară. Te-ai fi aşteptat la altceva. Te aşteptai la un joc bun din partea FCSB-ului.

Dar victoria e bună. Sunt 9 puncte în 3 meciuri. Nu ştiu dacă s-a mai întâmplat în ultimii ani. În prima repriză, aproape nimic. Dar în minutul 40 e Octavian Popescu la vreo 20 de metri şi bagă, cam de sub el, un lat cu puţin interior.

Mingea nu se duce nici tare, nici foarte plasat. Nu ştiu ce face Relu Stoian. După părerea mea, pleacă târziu. Putea să facă mai mult, dar golul e frumos. În repriza a doua a fost mai multă acţiune la ambele porţi”, a spus Basarab Panduru la TV Orange Sport.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT