Sport

Ilie Dumitrescu critică refuzul lui Dan Petrescu de a sta pe bancă la meciul FCSB – CFR Cluj 3-1. ”Vorbim de fișa postului”

Antrenorul campioanei CFR Cluj, Dan Petrescu, a decis să nu-și însoțească echipa la ultimul meci de campionat, pierdut de feroviari cu 1-3 în fața vicecampioanei FCSB. Gestul tehnicianul a fost criticat.
23.05.2022 | 10:10
Ilie Dumitrescu critica refuzul lui Dan Petrescu de a sta pe banca la meciul FCSB  CFR Cluj 31 Vorbim de fisa postului
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a făcut o deplasare ”de vacanță” la Buzău pentru meciul cu FCSB 1-3, ultimul din actuala ediție în Casa Pariurilor Liga 1. Contrar propriilor principii antrenorul Dan Petrescu a preferat să stea acasă.

Ilie Dumitrescu: ”Nici un antrenor important nu a făcut așa ceva”

Deja campion cu CFR Cluj, Dan Petrescu a intrat mai repede în vacanță deși echipa lui mai avea de disputat un meci, extrem de important, măcar pentru orgoliu, contra marii rivale FCSB.

ADVERTISEMENT

Gestul tehnicianului nu i-a căzut deloc bine fostului mare internațional Ilie Dumitrescu. Analistul TV a criticat atitudinea tehnicianului campioanei României.

”În general, trebuie să participi la eveniment. Vorbim de fișa postului. Cred că și pe fondul ăsta au fost ceva discuții pe tema a ce s-a scandat, probabil că a evitat să intre în contact (cu fanii echipei FCSB – n.r.).

ADVERTISEMENT

Profesional, chiar am vrut să mă uit dacă s-a întâmplat asta la vreun antrenor important din campionatele mari, chiar și din România. Eu cred că nu-mi aduc aminte de un antrenor important să facă așa ceva, dar fiecare își asumă.

El fiind un antrenor cu personalitate și cel mai bun, chiar a intrat în istorie cu 5 sau 6 titluri câștigate”, a comentat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Unde a văzut Dan Petrescu meciul FCSB – CFR Cluj

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Dan Petrescu a ales să urmărească ultima prestație a CFR-ului din acest sezon, la București, împreună cu mama lui.

Rezultatul duelului dintre FCSB și CFR Cluj oricum nu mai conta. În plus, tehnicianul a acuzat o acută stare de oboseală după trei zile și trei nopți în care a petrecut alături de fotbaliști câștigarea titlului de campioană.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, Ilie Dumitrescu consideră că Dan Petrescu ar fi trebuit să fie alături de echipa lui. Pe de altă parte, analistul TV l-a felicitat pe Petrescu pentru performanțele obținute în campionatul României.

”A fost un rezultat fantastic, au câștigat campionatul, a avut înțelegere și din partea conducerii. Până la urmă, trebuie felicitat pentru performanțe.  

A intrat în galeria celor mai buni antrenori din Romania. În momentul în care iei o decizie ca asta, îți asumi, da?”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT