Sport

Ilie Dumitrescu îl critică pe Marius Șumudică: „Nu e ok să faci așa! Cred că și-a dat seama că a greșit”

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Marius Șumudică.
20.08.2021 | 21:23
Ilie Dumitrescu il critica pe Marius Sumudica Nu e ok sa faci asa Cred ca sia dat seama ca a gresit
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a comentat reacția antrenorului CFR-ului după meciul dezastruos de la Belgrad, cu Steaua Roșie, scor 0-4, când a avut o adevărată criză de nervi la finalul confruntării.

„Mister” este de părere că discursul lui Marius Șumudică nu a fost potrivit pentru o conferință de presă, ci era mai potrivit pentru a le transmite mesajul jucătorilor în vestiar.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Marius Șumudică

Ilie Dumitrescu l-a criticat pe Marius Șumudică pentru discursul avut după meciul cu Steaua Roșie Belgrad, din play-off-ul Europa League, când antrenorul a avut o criză de nervi la adresa jucătorilor:

„Nu a fost un discurs bun al lui Șumudică după meciul cu Steaua Roșie Belgrad, trebuia să mai aștepte să se liniștească.

ADVERTISEMENT

Ăsta e un discurs de vestiar, nu de conferință de presă. Nu cred că a fost foarte inspirat, cred că și el regretă lucrul acesta.

Nu cred că e ok să ieși și să spui asta la conferința de presă. Cred că și-a dat și el seama și nu cred că o să mai aibă ieșiri de felul acesta”.

ADVERTISEMENT

„Circumstanțe are, dar nu vorbești imediat după meci, aștepți chiar și 24 de ore și discuți cu fotbaliștii care au greșit în particular”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Nu e ok să zici așa ceva!”

Ilie Dumitrescu a continuat și a amintit și de un moment tensionat între Laurențiu Reghecampf și Alex Tudorie, pe vremea când cei doi se aflau la FCSB, criticând mesajul de atunci al tehnicianului la adresa jucătorului, într-o comparație cu discursul lui Marius Șumudică de la Belgrad.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, FANATIK a dezvăluit în exclusivitate faptul că după meciul cu Steaua Roșie, greii vestiarului au avut un cuvânt greu de spus împotriva lui „Șumi”.

„Pentru noi, pentru presă, Șumudică e extraordinar și ne-a lipsit când a fost în Turcia, dar nu e ok să faci așa ceva la o conferință de presă.

Cum am zis și de Reghe, atunci când i-a spus lui Tudorie că îl ia să îi care bagajele, nu se face așa ceva niciodată”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT