Sport

Ilie Dumitrescu, ironii pentru „revoluția” propusă de Gigi Becali: „Crezi că-l mai vindea FCSB pe Man cu 13 milioane?”

Ilie Dumitrescu a făcut o serie de ironii cu privire la „revoluția” propusă de Gigi Becali și nu crede că patronul FCSB-ului va câștiga războiul cu Răzvan Burleanu.
24.06.2023 | 11:47
Ilie Dumitrescu ironii pentru revolutia propusa de Gigi Becali Crezi cal mai vindea FCSB pe Man cu 13 milioane
Ilie Dumitrescu, ironii pentru „Revoluția” propusă de Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că Dennis Man nu ar mai fi fost vândut pe 13.000.000 de euro la Parma dacă regula U21 nu l-ar fi obligat pe Gigi Becali să-l folosească titular în fiecare meci al FCSB-ului.

Ilie Dumitrescu, ironii pentru „Revoluția” propusă de Gigi Becali

Ilie Dumitrescu a avut o serie de ironii pentru „Revoluția” propusă de Gigi Becali și nu crede că patronul FCSB-ului va reuși să îi unească pe restul patronilor din SuperLiga 1 pentru a-l da jos pe Răzvan Burleanu:

ADVERTISEMENT

„Eu aș vrea să discut despre un aspect important. Tu crezi că îl mai vindea Gigi pe Man cu 13 milioane de euro dacă nu era regula asta U21? Îți spun eu că nu.

La FCSB e altceva, dacă e un puști de 16 ani bun și Gigi spune să joace titular, el joacă titular. Dar mulți tineri au ajuns să joace datorită regulii. La Gică, la Farul, nu era problemă, pentru că ăsta e specificul echipei”.

ADVERTISEMENT

„Și mai e un aspect, vreau să văd și eu unitatea asta de care spunea Gigi. A spus că a vorbit cu Rotaru și cu Copilu. Vreau să-i văd pe toți la masă că o să decidă acest lucru.

Eu aș vrea să văd un prânz din ăsta, unde să se strângă toți. La Gigi e chestia asta că cineva comandă peste el!”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a săturat de regula U21

Gigi Becali s-a săturat de regula U21 și este dispus să facă o adevărată revoltă împotriva lui Răzvan Burleanu: „Am vorbit cu ăsta de la Ploiești (n.r. – Marian Copilu), am vorbit și cu Rotaru. Bă, ne comandă pe noi Burleanu?

Înseamnă că suntem idioți și proști. Aveți bărbăție în voi? Bă, nu ne obligi pe noi să băgăm U21, că e afacerea noastră.  Nu există nicăieri în lume așa ceva, a inventat el.

ADVERTISEMENT

La Adunarea Generală nu ai ce face, că acolo e dictatură, șpagă tricou, șpagă minge. Începe meciul, niciunul sub 21. Al doilea meci, la fel. Să vedem ce face el Burleanu. Urmează să ne întâlnim, că putem să o facem, toți sunt de acord”.

„Să zicem că e Hagi, care are copiii ăia. Rămâne numai unul, că altul nu mai e. Dacă noi 15 nu punem U21, ce poate să facă? Poate să judece la comisii el? Dacă nu putem să facem anul ăsta, atunci putem să mergem și să ne împușcăm în cap singuri, că suntem prea idioți și vine un copil, ne comandă și râde de noi.

Vine un copil și îi comandă lui Becali. Nu îți e rușine?! Tu pui să joace locul 3 cu locul 8? Ne faci pe noi atractivi? Pe banii mei? Asta e anomalia României. Nu e boicot, e revoluție. Nu facem ce zici tu.

Noi ne întâlnim la Ligă și ne hotărâm că nu băgăm U21 pe teren. Ne dă el amenzi la toți? Dacă ne dă el, un copil, atunci să ne ducem…Cum să ne dea el amendă nouă?! Ce-i asta, mă? N-ai cu cine, că nu au bărbăție. De aia nu se poate.

Aia e tirania în România, Adunarea Generală. Pumnul în gură! Nu se poate așa, ăsta nu e fotbal. Eu vin, dau milioane în fotbal și vine unu’ și spune cum să fac. A, regulile jocului, dar nu mă oblige cum să fac activitatea mea”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT