Sport

Ilie Dumitrescu laudă jucătorii FCSB după victoria cu Sepsi. Cine este preferatul lui „Mister”: „Un lider incontestabil!”

Ilie Dumitrescu a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor de la FCSB după victoria cu Sepsi. Cine este jucătorul remarcat de „Mister”.
09.05.2023 | 10:40
Ilie Dumitrescu lauda jucatorii FCSB dupa victoria cu Sepsi Cine este preferatul lui Mister Un lider incontestabil
Ilie Dumitrescu a lăudat jucătorii de la FCSB după victoria cu Sepsi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a obținut o victorie clară în fața celor de la Sepsi la capătul unui joc extrem de solid. În ciuda absențelor lui Malcom Edjouma și Andrea Compagno, echipa antrenată de Elias Charalambous s-a impus cu 3-1 și s-a apropiat din nou la trei puncte de lider. Ilie Dumitrescu l-a remarcat pe Florinel Coman, pe care-l consideră liderul echipei.

Ilie Dumitrescu i-a lăudat pe jucătorii FCSB după victoria cu Sepsi: „Aici a fost superioară”

Ilie Dumitrescu a remarcat și forța în zona mijlocului a celor de la FCSB. În partida cu Sepsi, conducerea roș-albaștrilor a mizat pe triunghiul Adrian Șut, Ovidiu Popescu și Darius Olaru. Înlocuitor al lui Malcom Edjouma, care nu va mai juca în acest sezon din cauza unei accidentări, Ovidiu Popescu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor.

ADVERTISEMENT

„FCSB e o echipă foarte puternică în linia de mijloc. Mă refer la acest triunghi, Șut, Ovidiu Popescu și Olaru mai avansat. Aici cred că a fost superioară FCSB”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport.

Totodată, Andrea Compagno a lipsit din echipa de start a FCSB-ului din cauza unei rupturi la gambă, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Mai mult decât atât, dacă atacantul italian nu va merge la „vraciul” Marijana Kovacevic nu va mai putea evolua în actuala stagiune. Folosit în locul golgheterului roș-albaștrilor, David Miculescu a impresionat. Totuși, principalul remarcat al fostului fotbalist al Stelei a fost Florinel Coman.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman, remarcatul lui Ilie Dumitrescu după FCSB – Sepsi 3-1: „Face diferența”

Florinel Coman a fost din nou omul meciului pentru FCSB după cele două pase de gol oferite coechipierilor. „Șeptarul” roș-albaștrilor a lovit bara transversală cu un șut direct din lovitură liberă în minutul 65.

Ilie Dumitrescu este de părere că Florinel Coman este liderul incontestabil al FCSB și îl vede ca fiind fotbalistul care poate face diferența în teren. „Florinel Coman e într-o formă foarte bună și face diferența. Apoi, sunt și acești jucători polivalenți. 

ADVERTISEMENT

Miculescu, număr 9, în locul lui Compagno, a avut un randament foarte bun, chiar dacă nu a avut foarte multe minute în acest sezon. Ce înseamnă să-l ai pe Sorescu. Să joci cu el extremă, apoi să-l retragi în apărare, să-l introduci pe Cordea care apare foarte bine la finalizare. 

„Florinel Coman e un lider incontestabil”

„E o echipă cu jucători cu calitate în ultimii 20 de metri. În special Coman trece printr-un moment foarte bun și e un lider incontestabil. Dacă el se ridică la un nivel foarte bun și are în spate această linie de mijloc, FCSB arată foarte bine”, au fost cuvintele lui Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut emoții doar 6 minute în partida cu Sepsi, când echipa antrenată de Cristiano Bergodi a egalat la începutul reprizei secunde prin Alexandru Tudorie. Ulterior, Ovidiu Popescu și Andrei Cordea au adus victoria roș-albaștrilor.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,12 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – CFR Cluj

ADVERTISEMENT