Fotbal intern

Ilie Dumitrescu propune măsuri extreme pentru românii care nu respectă perioada de carantină: „Să-i ducă la închisoare în cătușe”

14.03.2020 | 10:41
Ilie Dumitrescu propune masuri extreme pentru romanii care nu respecta perioada de carantina Sai duca la inchisoare in catuse
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a propus pedepse extrem de dure pentru românii care nu respectă recomandările făcute de autorități pentru evitarea răspândirii coronavirusului. „Mister” a declarat că cei care nu intră în carantină, după ce au fost depistați pozitiv, ar trebui să ajungă la închisoare.

Ilie Dumitrescu, propunere măsuri extreme

Noul tip de coronavirus a lovit, în ultimele săptămâni, toate sectoarele sociale, inclusiv sportul, care a fost suspendat în majoritatea țărilor.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu consideră că autoritățile ar trebui să impună măsuri dure pentru cei care au fost depistați pozitiv cu coronavirus dar nu respectă perioada de carantină.

În Rusia de ce nu sunt multe cazuri? Pentru că au luat măsuri dure! Dacă se cineva iese pe strada în perioada acestei interdicții, îl duc direct la închisoare.

ADVERTISEMENT

Cinci ani stă la închisoare! Așa trebuie și la noi! Cum să ieși din casa? Aș vota să se impună starea de urgență și să-i ducă la închisoare în catușe! Să fie totul filmat!”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digisport.

„Trebuie să ai relații importante ca să cumperi măști și spirt”

Componentul „Generației de Aur” a vorbit și despre haosul creat în supermarketuri și farmacii, realizând o comparație cu perioada comunistă.

ADVERTISEMENT

În plus, Ilie Dumitrescu a dezvăluit cum își petrece timpul liber în aceste săptămâni, când evită contactul cu mase mari de oameni.

Să mă duc la spa acum? Ce să fac? Eu nu ies din casă decât pentru a merge la supermarket, la farmacie și ca să vin la emisiune. Stau în grădină și tai iarba, dar acum s-a stricat și mașina de tuns iarba și am comanda alta, online.

ADVERTISEMENT

Să vedem când vine. Înainte de Revoluție trebuia să ai relații ca să cumperi zahar și pâine, iar acum trebuie să ai relații importante ca să cumperi mască de protecție și spirt”, susține Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT