Sport

Ilie Dumitrescu, săgeţi către Craiova după eliminarea Farului: “Dacă nu era meciul de campionat, se putea scoate mai mult!”

Ilie Dumitrescu a trimis „săgeți” către Universitatea Craiova după eliminarea Farului din play-off-ul Conference League.
31.08.2023 | 22:50
Ilie Dumitrescu sageti catre Craiova dupa eliminarea Farului Daca nu era meciul de campionat se putea scoate mai mult
Ilie Dumitrescu, săgeţi către Craiova după eliminarea Farului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Mister” este de părere că HJK Helsinki este o echipă disciplinată, care stă bine în teren, iar jucătorii Farului au greșit multe mingi, iar finlandezii au profitat la maximum de toate greșelile „marinarilor”.

Ilie Dumitrescu, săgeţi către Craiova după eliminarea Farului

Ilie Dumitrescu a trimis niște „săgeți” către Universitatea Craiova după eliminarea Farului din play-off-ul Conference League: „Au fost câteva momente, în care jucătorii Farului au greșit, iar Helsinki, care e o echipă disciplinată, a profitat.

ADVERTISEMENT

HJK a făcut un presing agresiv, linia de mijloc nu s-a ridicat la un nivel bun, nici Artean, nici Băluță și nici Nedelcu. Pe repliere apare atacantul lor între Sîrbu și Larie, iar Radulovic dă gol cu capul de-acolo”.

„N-am reușit să recuperăm, să câștigăm dueluri ca să plecăm pe contraatac. Mazilu a intrat bine, a încercat să facă un dezechilibru, a avut și acel șut la poartă.

ADVERTISEMENT

Poate HJK Helsinki e o echipă modestă, dar e una care se apără foarte bine, e agresivă, pune presiune. Noi n-am reușit să câștigăm dueluri și să avem o anumită calitate”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

„Nu a fost cea mai bună seară nici pentru Budescu!”

„Nu a fost cea mai bună seară nici pentru Budescu. Echipa a suferit mult în linia de mijloc. Cred că echipa ar fi putut să scoată mai mult dacă n-ar fi fost meciul de campionat cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

HJK e o echipă modestă, dar disciplinată, care stă bine pe teren. La Dan Petrescu a fost un proiect interesant, care a avut rezultate. A fost un proiect 100% pentru Dan Petrescu și a reușit”, a continuat Ilie Dumitrescu.

„Sepsi a început ezitant. Și Bodo/Glimt putea să fructifice și putea fi trei sau patru la zero. Golul nostru a avut un impact. Și cât a jucat Șafranko, Alimi, Varga și Ștefănescu, echipa a arătat puternic.

ADVERTISEMENT

A arătat forță și a arătat că poate pune probleme. A contat și că nu a jucat în această săptămână. Bodo/Glimt, după ce a fost egalată, nu a mai fost Bodo/Glimt. A fost un dezechilibru total”, a mai spus Ilie Dumitrescu și despre eliminarea lui Sepsi.

ADVERTISEMENT