Fotbal intern

Ilie Dumitrescu și Ion Crăciunescu s-au contrazis din cauza lui Moruțan: „Credeam că va exploda” / „Echipa a pierdut din viteză”

03.05.2021 | 20:55
Ilie Dumitrescu si Ion Craciunescu sau contrazis din cauza lui Morutan Credeam ca va exploda  Echipa a pierdut din viteza
ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu a purtat un dialog cu Ion Crăciunescu despre Olimpiu Moruțan, fotbalistul pe care Gigi Becali speră să îl vândă pe mulți bani în viitor.

Ion Crăciunescu l-a întrebat pe Ilie Dumitrescu motivul pentru care Moruțan încă nu a „explodat”, deși el trebuia să fie unul dintre liderii echipei după plecarea lui Dennis Man la Parma.

ADVERTISEMENT

„Mister” consideră că Olimpiu Moruțan nu poate juca pe poziția pe care o făcea Dennis Man, cea mai bună poziție a sa din teren fiind cea de inter, după afirmațiile lui Ilie Dumitrescu.

Ilie Dumitrescu și Ion Crăciunesc s-au contrazis din cauza lui Moruțan

Ilie Dumitrescu și Ion Crăciunescu s-au contrazis la TV DigiSport din cauza lui Olimpiu Moruțan, fostul arbitru încercând să înțeleagă motivul pentru care „perla” FCSB-ului nu s-a evidențiat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu – Ilie, te întreb pe tină, că tot ești specialist. Toată lumea vorbește de Moruțan, e talentat, se bat echipele din Italia să-l ia, dar pe mine, ca telespectator, nu mi s-a părut că iese în evidență doar în câteva momente.

Ilie Dumitrescu – Moruțan a fost și unul dintre cei mai buni pasatori din echipă. În momentul în care nu ai susținere, e greu să faci mai multe. Echipa asta a pierdut din viteza pe care o avea cu Man și Coman.

ADVERTISEMENT

Crăciunescu – Eu mă așteptam să explodeze după plecarea lui Man!

Dumitrescu – El juca în poziție de inter, care cred că e cea mai potrivită. Acum joacă în locul lui Man, dar nu are calitățile lui Man.

Pariul lui Ilie Dumitrescu pentru FCSB – CFR Cluj

Ilie Dumitrescu s-a bucurat când a văzut că Ionuț Vînă a fost titularizat în duelul cu CFR Cluj: „În sfârșit apare și Vînă. Ne tot întrebam de ce se apela la serviciile tuturor jucătorilor și pe Vînă nu îl titulariza.

ADVERTISEMENT

Este un jucător cu experiență și poate aduce un plus. Nu știu de ce nu îl folosește pe Vînă. Ce se întâmplă? Nu se pregătește, n-a dat randament sau ce? Începi la un meci capital cu un copil?”.

„Nu are experiență! Puteai să joci cu Moruțan mai avansat și cu Vînă la mijloc, sau cu Oaidă. Poți să îl muți pe Vînă mai sus ca să îți facă banda, are capacitatea asta. Soluții aveai, inclusiv Vînă extremă”, a spus Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT