Life

Ilie Năstase face dezvăluiri rușinoase despre Charlotte, fiica sa adoptivă. Pentru ce i-a plătit sute de mii de euro

Ilie Năstase reacționează după ce fiica adoptivă, Charlotte l-a acuzat că îi dă o sumă de bani foarte mică. Celebrul sportiv a scos la iveală un amănunt.
05.08.2022 | 11:05
Ilie Nastase face dezvaluiri rusinoase despre Charlotte fiica sa adoptiva Pentru ce ia platit sute de mii de euro
Ilie Năstase reacționează în scandalul cu fiica adoptivă, Charlotte: ”M-am ocupat de ea cât am putut”. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fostul jucător de tenis face dezvăluiri rușinoase despre fiica sa adoptivă, care locuiește de ani buni în Statele Unite ale Americii. Pentru ce i-a plătit omul de afaceri sute de mii de euro până la vârsta de 32 de ani.

Ilie Năstase reacționează în scandalul cu fiica adoptivă, Charlotte: ”M-am ocupat de ea cât am putut”

Ilie Năstase are o replică dură pentru fiica sa adoptivă, Charlotte, care și-a deschis recent un cont pe o platformă dedicată adulților. Vedeta mărturisește că tânăra nu duce lipsă de absolut nimic, deși nu a muncit nici măcar o zi.

ADVERTISEMENT

Sportivul a subliniat că a scos din buzunar sute de mii de euro pentru educația fetei sale din mariajul cu cea de-a doua soție, Adelaide Alexandra King. Cei doi au fost împreună în perioada 1984 – 1998 și au adoptat doi copii în timpul căsniciei.

„Întrebați-o pe ea cine i-a plătit educația 10 ani la Școala Americană, vreo jumătate de milion de euro! Dacă nu sunt tată bun… Pentru ce? A muncit, a făcut ceva în viața ei ca să merite mai mult?

ADVERTISEMENT

Dacă dumneavoastră credeți că i-am dat numai 600 de dolari să trăiască în America, înseamnă că minte clonț! M-am ocupat de ea cât am putut, dacă ea stă în America și a fost decizia ei să stea în America…

Ea stă în America, eu stau la București… Eu știu ce am făcut pentru ea și fratele ei, de asemenea, adoptat. Le-am dat educație, care este cea mai importantă!

ADVERTISEMENT

Ce să fac? Să mă duc la New York să locuiesc? Am familia mea, aici, în România!”, a spus fostul mare jucător de tenis, Ilie Năstase, într-o emisiune de la Antena Stars.

Ilie Năstase, adevărul despre relația cu fiica sa

Ilie Năstase și fiica sa, Charlotte, nu petrec foarte mult timp împreună și nu s-au mai văzut de ani buni pentru că tânără locuiește în America. Omul de afaceri nu a mai văzut-o pe blondină de la vârsta de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirea a fost făcută de tânără, care susține că celebrul său tată nu vrea să audă de ea și chiar i-a sugerat la un moment dat să-și pună capăt zilelor.

ADVERTISEMENT