Sport

Ilie Năstase, prima reacție după suspendarea Simonei Halep. Exclusiv

Ilie Năstase a vorbit pentru FANATIK după suspendarea Simonei Halep. Ce spune fostul mare tenismen despre decizia tribunalului.
12.09.2023 | 18:51
Ilie Nastase prima reactie dupa suspendarea Simonei Halep Exclusiv
Simona Halep a fost suspendată 4 ani. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ilie Năstase a fost extrem de surprins după ce Simona Halep a primit o pedeapsă drastică: patru ani de suspendare. Fostul mare tenismen îi ia apărarea jucătoarei și a comentat decizia pentru FANATIK.

Ilie Năstase încă speră că suspendarea Simonei Halep va fi micșorată: „Nu am ce face, cu ce să o ajutăm eu sau domnul Țiriac”

Ilie Năstase a oferit prima reacție pentru FANATIK după suspendarea de patru ani primită de Simona Halep: „Cât știți voi știu și eu. Nu am ce face, cu ce să o ajutăm eu sau domnul Țiriac.

ADVERTISEMENT

Nu se poate! Nu este o decizie definitivă. O să facă sigur apel avocații ei. Ei trebuie să decidă. Dacă se reduce suspendarea e foarte bine bine”. 

Ilie Năstase punea presiune pe avocații Simonei Halep în urmă cu câteva zile înainte de aflarea verdictului: „Nu mă bag, îi las pe avocații ei. Faptul că au trecut mai bine de două luni și nu a primit încă o decizie nu ar trebui să li se pară normal avocaților.

ADVERTISEMENT

Ei ar trebui să insiste să se judece mai repede. Așa cred. Nu vreau să intru foarte mult în amănunte pentru că nimeni nu știe cu exactitate ce s-a întâmplat”.

Simona Halep, o ultimă cale de atac. Va merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne

Expertul Cristian Jura a dezvăluit pentru FANATIK singura variantă care i-a mai rămas Simonei Halep: „Nu există nicio altă cale de atac. Are la dispoziție 21 de zile pentru a face apel.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu pot face mai multe declarații pentru că ar putea fi un caz care să ajungă la noi”, a spus omul care ar putea să judece la TAS cazul fostului număr unu mondial.

ITIA a făcut deja anunțul oficial în privința suspendării sportivei noastre: „Confirmăm că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de 4 ani, din cauza încălcării Programului Anti-Doping.

ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită vinovată pentru două încălcări separate. Prima, cu substanța interzisă roxadustat, la US Open 2022. A doua este legată de iregularitățile din pașaportul său biologic”.

ADVERTISEMENT
Tags: