Life

Ilinca Obădescu și drama care a marcat-o. Prezentatoarea de la Kanal D și-a pierdut mama

Ilinca Obădescu și suferința peste care nu poate trece. Vedeta de la Kanal D a rămas fără mamă în urmă cu câțiva ani, de sărbători.
09.11.2022 | 18:05
Ilinca Obadescu si drama care a marcato Prezentatoarea de la Kanal D sia pierdut mama
Ilinca Obădescu și suferința peste care nu poate trece. Vedeta de la Kanal D a rămas fără mamă. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea și-a deschis sufletul și a vorbit despre drama care a marcat-o. Frumoasa blondină și-a pierdut mama în urmă cu aproape 3 ani, înainte de perioada pandemiei de coronavirus. Femeia a murit de Crăciun.

Ilinca Obădescu și suferința peste care nu poate trece. Vedeta de la Kanal D a rămas fără mamă

Ilinca Obădescu a suferit enorm după moartea mamei sale, alături de care a stat până în ultima clipă. Femeia a suferit de o boală cumplită, prezentatoarea de la Kanal D precizând că despărțirea a fost una „frumoasă”.

ADVERTISEMENT

Știrista i-a fost alături mamei sale până la ultima suflare, precizând că a învățat să trăiască cu durerea după ce a urmărit un neurolog foarte apreciat în străinătate. Medicul își pierduse copilul la vârsta de 20 de ani.

„A fost chiar înainte de Covid, a fost o boală. Mami a adormit lângă mine și am stat până la ultimul puls lângă ea și așa ne-am despărțit, ne-am despărțit frumos, dar dureros.

ADVERTISEMENT

Am încercat în toată perioada aceasta să gestionez durerea mai bine, pentru că știu că această durere nu o să treacă absolut niciodată, doar înveți să o gestionezi altfel”, a mărturisit Ilinca Obădescu pentru unica.ro.

Cu ce a rămas Ilinca Obădescu de la mama sa

Ilinca Obădescu a învățat foarte multe lucruri în ultimii ani, subliniind că nu a fost la psiholog. Vedeta de la Kanal D consideră că este într-o perioadă foarte bună a vieții sale, mai ales după ce a terminat cursurile de instructor de yoga.

ADVERTISEMENT

Prin meditație reușește să fie puternică, indiferent de obstacolele care îi ies în cale. Prezentatoarea a rămas cu amintiri plăcute cu mama sa, de la care nu a moștenit bijuterii sau alte accesorii.

Acesta este motivul pentru care la un an de la moartea celei care i-a dat viață Ilinca Obădescu și-a cumpărat un inel de care nu se desparte niciodată.

ADVERTISEMENT

„Inelul acesta are o poveste foarte interesantă. Până acum ceva vreme nu purtam inel, iar mama mea îmi tot spunea: «Poartă și tu un inel!». E un inel la care țin foarte mult și simt așa că mami este lângă mine prin acest inel, mereu”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT