Life

Ilinca Vandici a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit prezentatoarea de la Kanal D

Ilinca Vandici a ajuns de urgență la spital seara trecută, unde a avut nevoie de perfuzie. Prezentatoarea de la Kanal D a dezvăluit totul pe Instagram.
14.06.2021 | 12:45
Ilinca Vandici a ajuns de urgenta la spital Ce a patit prezentatoarea de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a ajuns de urgență la spital seara trecută. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a speriat teribil, însă acum se simte mai bine, după cum le-a transmis fanilor de pe Instagram.

Din fericire, prezentatoarea TV nu a fost nevoită să rămână peste noapte la spital. Vedeta s-a dus la urgențe după ce durerile de stomac nu îi dădeau pace.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici le-a mulțumit fanilor pentru numărul mare de mesaje pe care le-a primit pe Instagram și le-a spus că încă nu se simte bine în totalitate, dar totul se va rezolva.

Ilinca Vandici a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit prezentatoarea de la Kanal D

Noaptea trecută, Ilinca Vandici a mers de urgență la spital din cauza unei crize de stomac. Prezentatoarea de la Kanal D le-a povestit totul fanilor din mediul online.

ADVERTISEMENT

Vedeta face investigații în momentul de față, mai ales că nu a scăpat de durerile de stomac și nu se simte foarte bine. Ilinca Vandici a spus că simțea de câteva zile că o durea stomacul, iar aseară nu a mai putut suporta și a mers la spital.

Inițial, vedeta TV s-a fotografiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână, iar fanii s-au îngrijorat și au început să-i trimită mesaje, întrebându-se ce a pățit.

ADVERTISEMENT

„Sunt bine, mulțumesc din suflet! Am primit foarte multe mesaje. Am făcut o criză de stomac.

De trei zile mă doare stomacul tare, aseară n-am mai suportat și am fost la urgențe.Abia după a doua perfuzie a început să mă mai lase durerea. 

Cert este că după analizele și investigațiile de aseară nu ne-am dat seama de la ce se întâmplă treaba asta.

ADVERTISEMENT

Urmează să mai fac niște investigații să văd dacă este vorba de o bacterie, habar n-am. Totul pare a fi în regulă, doar că pe mine mă doare foarte tare stomacul.

(…) N-am cea mai bună energie astăzi, încă nu mi-a trecut de tot durerea, dar o să fiu bine, asta e important”, a transmis Ilinca Vandici pe InstaStory.

Ilinca Vandici, de urgență la spital
Ilinca Vandici, de urgență la spital. Sursa foto: Instagram

În încheiere, Ilinca Vandici le-a mulțumit fanilor că se gândesc la ea și îi scriu de fiecare dată când se întâmplă ceva. Prezentatoarea i-a asigurat pe urmăritori că va fi bine și a trece peste aceasă problemă.

Ilinca Vandici este una dintre cele mai apreciate vedete TV din România, iar în prezent este prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT