Life

Ilinca Vandici, adevărul despre soțul ei, aflat la a doua căsnicie: „Viața noastră s-a schimbat total”

26.08.2020 | 18:25
Ilinca Vandici adevarul despre sotul ei aflat la a doua casnicie Viata noastra sa schimbat total
Ilinca Vandici, împreună cu Andrei Neacșu, soțul ei, și băiatul lor, Zian. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici a vorbit pentru prima oară despre soțul ei, mai puțin cunoscut publicului și asta deoarece nu își dorește să apară în fața camerelor de luat vederi.

Ilinca Vandici, despre relația cu soțul ei, afaceristul Andrei Neacșu din Tunari

Prezentatoarea Bravo, ai stil Celebrities s-a căsătorit cu Andrei Neacșu, cu care are și un băiețel împreună, Zian (n.r.: a făcut 3 anișori luna trecută), iar despre el se știu puține informații.

ADVERTISEMENT

Ceea ce a reușit să afle presa este că soțul vedetei Kanal D se află la cea de-a doua căsnicie și se pare că aceasta este cu noroc pentru el.

Înainte de Ilinca, Andrei a fost căsătorit cu o fostă deputată PSD de Ilfov din anul 2015 până în anul 2019, însă relația lor nu a fost de mare interes la acea vreme pentru presă.

ADVERTISEMENT

Soțul Ilincăi este un afacerist destul de priceput în domeniul imobiliarelor, activitatea fiind desfășurată în special în localitatea Tunari din județul Ilfov, acolo unde tatăl său este viceprimar.

Ilinca a vorbit despre Andrei pentru prima dată într-un interviu pentru revista Unica (vedeta este chiar pe coperta lunii septembrie) dezvăluind câteva lucruri noi despre bărbatul care a cucerit-o, pare-se, definitiv.

ADVERTISEMENT

„Nu îi place să fie în lumina reflectoarelor”

Ilinca a spus că Andrei este un bărbat care s-a schimbat foarte mult de când a devenit tată, lucru care s-a întâmplat și cu ea.

În continuare acesta nu vrea să apară în lumina reflectoarelor, probabil pentru că nu vrea să o eclipseze pe ea.

ADVERTISEMENT

Ceea ce apreciază cel mai mult la soțul ei este faptul că e mereu deschis și onest, că poate avea încredere în el: „Mă sfătuiesc cu el ori de câte ori am nevoie de un punct de vedere sincer și obiectiv”.

„Lui nu îi place să fie în lumina reflectoarelor, însă înțelege și respectă că asta este viața și pasiunea mea și mă susține necondiționat în tot ceea ce fac”, a mai spus Ilinca Vandici pentru aceeași publicație.

„Viața noastră s-a schimbat total de când a apărut Zian și vă invit pe Youtube să urmăriți toată transformarea în clipurile de acolo, în care am vorbit despre tot ce am simțit și trăit în acești ani”, a adăugat prezentatoarea Bravo, ai stil.

 

ADVERTISEMENT