Life

Ilinca Vandici, obicei neașteptat. Ce face prezentatoarea în fiecare dimineață

Ilinca Vandici, deprindere surprinzătoare. Cum își începe ziua de fiecare dată renumita prezentatoare de la Bravo, ai stil.
01.01.2024 | 18:10
Ilinca Vandici obicei neasteptat Ce face prezentatoarea in fiecare dimineata
Ilinca Vandici, deprindere surprinzătoare. Cum își începe ziua de fiecare dată renumita prezentatoare de la Bravo, ai stil. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici, obicei neașteptat. Ce face prezentatoarea în fiecare dimineață. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit în ce fel o ajută această obișnuință pe care o are de ceva vreme și care este tot mai întâlnită în rândul oamenilor.

Ilinca Vandici, deprindere surprinzătoare. Cum își începe ziua de fiecare dată renumita prezentatoare de la Bravo, ai stil

Ilinca Vandici a mărturisit ce deprindere surprinzătoare are în prezent. Cum își începe ziua de fiecare dată renumita prezentatoare de la Bravo, ai stil. Starea sa mentală este mult mai bună acum, la 37 de ani.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă meditează în fiecare dimineață timp de câteva minute. În felul acesta se concentrează asupra atenției, calmului și relaxării minții pentru a atinge un nivel de conștientizare și liniște interioară.

„Prefer să îmi încep ziua cu o meditație. În trecut nu intrasem în zona aceasta și nu știam, dar îmi începeam ziua cu o rugăciune și ceream binecuvântare pentru toate lucrurile pe care urma să le fac, pentru toți oamenii cu care urma să mă întâlnesc.

ADVERTISEMENT

În zilele noastre fac asta în timpul meditației, nu mai mult de 10 minute dimineața!”, a spus Ilinca Vandici pentru ego.ro. Prezentatoarea a început să creadă mai mult în meditație și vede mereu partea pozitivă a lucrurilor.

Ilinca Vandici, o persoană complet diferită

Ilinca Vandici este o persoană complet diferită, mai ales de când a descoperit meditația după care se ghidează constant. Renumita vedetă de la Kanal D preferă să se întoarcă din drum atunci când uită ceva acasă.

ADVERTISEMENT

Consideră că a găsit ceva foarte bun de făcut și crede că are un scop important. Crede că așa va preveni ceva mai neplăcut și își dorește să nu mai fie focusată pe tot felul de dogme ale culturii noastre și nu numai.

Mai mult decât atât, moderatoarea emisiunii Bravo, ai stil merge frecvent în cabinetul psihologului pentru a se cunoaște mai bine. Prezentatoarea se regăsește în terapia Theta Healing, mai ales după divorțul de Andrei Neacșu.

ADVERTISEMENT

„Vreau să îmi trăiesc viața exact așa cum îmi doresc, fără să fiu afectată de tiparele externe!”, a mai adăugat Ilinca Vandici, mai arată sursa menționată mai devreme. Vedeta radiază de fericire.

ADVERTISEMENT