Life

Scandal în platoul Kanal D. Ilinca Vandici a intervenit: “Simți că îți caută nod în papură?”

Scandal în platoul Kanal D, în timpul emisiunii Bravo, ai stil. Ilinca Vandici a intervenit în discuțiile dintre concurente.
13.06.2023 | 07:50
Scandal in platoul Kanal D Ilinca Vandici a intervenit Simti ca iti cauta nod in papura
Scandal la Bravo, ai stil. Ilinca Vandici a intervenit. Foto Captură Kanald
ADVERTISEMENT

Scandal în platoul Kanal D, la emisiunea Bravo, ai stil. Ilnca Vandici a intervenit în cearta celor două concurente.

Scandal la Bravo, ai stil. Ilinca Vandici a intervenit

Andreea și Alexandra au fost protagonistele unui nou scandal de la Bravo, ai stil. Cele două și-au aruncat cuvinte grele până culise dar și în platou. După cearta din culise, Ilinca Vandici a adresat o întrebare pentru Andreea.

ADVERTISEMENT

„Andreea, simți că Alexandra îți caută nod în papură?”, a spus prezentatoarea, iar concurenta a răspuns afirmativ.

„Da, s-au întâmplat câteva situații, dar sper că de acum nu se vor mai întâmpla. A făcut o precizare, că nu va mai vorbi despre mine”, a spus Andreea.

ADVERTISEMENT

Alexandra a recunoscut că în culise la Bravo, ai stil a spus că nu va mai vorbi despre Andreea și nu va mai purta niciun dialog cu ea după cearta pe care au avut-o.

Cuvinte grele spune în platoul Bravo, ai stil

Alexandra a mărturisit că a simțit că Andreea nu o respectă atunci când era la testimoniale iar ea se plimba de colo-colo. În apărarea ei, Andreea a spus că mergea la toaletă.

ADVERTISEMENT

„Da, am zis asta în culise, pentru că mi întâmplat un episod în care am simțit lipsă de respect față de mine, se plimba ca la promenade când eu dădeam testimoniale”, a spus Alexandra.

După ce a acuzat-o că este nouă și de aceea nu știe aceste lucruri, Andreea a acuzat-o pe Alexandra că „gura ei bate în strună”.

ADVERTISEMENT

„Dar ce limbaj e ăsta? Eu sunt moară stricată? Sunt foarte relaxată, doar mă deranjează atitudinea ta. Tu pentru mine, din punctul ăsta, nu exiști!”, a fost răspunsul Alexandrei.

Andreea a răspuns și ea: „E foarte stresantă pe creieri”, i-a spus Alexandrei.  „Eu dispute cu această fată nu vreau să am, pentru că nu merită discuțiile și argumentele mele. Nu e nimeni ca ea, așa lipsită de respect ca ea”, a spus și Alexandra.

ADVERTISEMENT