Life

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi, la scurt timp după divorț

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost surprinși împreună, la nu foarte mult timp după divorț. Ce se întâmplă în viața celor doi?
23.07.2023 | 20:47
Ilinca Vandici si Andrei Neacsu din nou impreuna Cum au fost surprinsi cei doi la scurt timp dupa divort
Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, din nou împreună. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au fost surprinși împreună. Deși în urmă cu două luni s-a aflat că cei doi nu mai formează un cuplu, iată că ceva i-a adus unul lângă celălalt. Despre ce este vorba?

Ilinca Vandici și Andrei Neacșu, din nou împreună

Zilele trecute s-a aflat că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au divorțat deja. Chiar și așa, se pare că un lucru încă îi leagă pe cei doi și anume fiul lor. Pentru că au un copil împreună, cei doi foști soți sunt nevoiți să se revadă.

ADVERTISEMENT

Duminică, 23 iulie, fiul celor doi și-a serbat ziua de naștere. Și evident, petrecerea nu avea cum să fie completă dacă Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu erau acolo. Deși au divorțat, iată că fostul soț al vedetei și-a făcut timp și a venit.

Aceasta a postat mai multe imagini pe contul personal de socializare, iar în unele dintre ele, îi putem vedea pe amândoi, împreună. Zian a împlinit șase ani, iar fostul cuplu s-a ocupat de aniversarea lui până la cel mai mic detaliu. Astfel, în curtea vilei din Tunari, cei doi au organizat o super petrecere.

ADVERTISEMENT

Invitați mulți, jocuri, animatori, dar și tobogane gonflabile și cadouri, cam așa a arătat aniversarea fiului lor. Mai mult de atât, cei mici s-au putut bucura de vată pe băț, dar și de alte lucruri interesante.

Se pare deci că atunci când vine vorba de fiul lor, Ilinca Vandici și fostul ei soț pun totul la bătaie. Ambii păreau fericiți în această duminică și nu e de mirare, pentru că petrecerea a fost una cu adevărat deosebită.

ADVERTISEMENT

Fiul celor doi a împlinit șase ani

Ca să nu mai vorbim de mesajele pe care atât Ilinca Vandici cât și Andrei Neacșu le-au transmis fiului lor. ”La mulți ani! Tu ești totul! Dragostea mea, te iubesc!”, este mesajul Ilincăi Vandici pentru fiul ei. ”La mulți ani, dragostea mea!”, i-a urat la rândul său, Andrei Neacșu fiului său.

Menționăm faptul că Andrei Neacșu și-a refăcut deja viața după divorț. Bărbatul a plecat în vacanță la scurt timp după despărțirea de soția sa, cu o altă femeie. De cealaltă parte însă, Ilinca Vandici pare a fi momentan singură.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, când vine vorba de fiul lor, prioritățile sunt clare. Inclusiv după despărțire, vedeta spunea că prioritatea lor rămâne creșterea lui Zian. „Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după o îndelungă reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu.

În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT