Life
notix pixel id

Ilinca Vandici, umilită în carieră. Vedeta și-a făcut curaj și a rememorat momentele dificile

29.03.2021 | 16:00
Ilinca Vandici, umilită în carieră. Vedeta și-a făcut curaj și a rememorat momentele dificile
Ilinca Vandici, umilită în carieră. Vedeta și-a făcut curaj și a rememorat momentele dificile. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV, dar asta nu a scutit-o de umilințe în carieră. Vedea și-a făcut curaj și a vorbit deschis abia acum despre momentele dificile prin care a trecut. 

Gazda emisiunii de modă „Bravo, ai stil” de la Kanal D a mărturisit că la începutul carierei a fost dată la o parte la un eveniment monden. Totul s-a întâmplat pentru că frumoasa șatenă apărea de foarte puțin timp pe sticlă și nu avea notorietatea de acum.

Vedeta a muncit pentru a ajunge unde este în prezent și s-a ambiționat spunându-și că va veni vremea când organizatorii o vor dori la evenimentele lor. Ilinca Vandici moderează unul dintre cele mai reușite show-uri, dar nu a uitat nicio secundă umilința la care a fost supusă.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici, momente de umilință în carieră. Vedeta a povestit totul

„Pe vremea mea nici audiențele nu erau atât de importante… La începutul carierei mele, pentru mine succesul se măsura în satisfacția lucrului bine făcut și a numărului de oameni care te recunoșteau pe stradă!

În egală măsură, dorința și ardoarea cu care se băteau fotografii în momentul în care ajungeai la panou, la un eveniment, să te fotografieze, spuneau ceva despre succesul tău. O să vă povestesc pățania mea, de la începuturile carierei mele în televiziune.

ADVERTISEMENT

Cred că eram la primul eveniment monden invitată, cam la o lună de când apărusem pe micul ecran în postura de prezentator. Am fost dată la o parte de la panou, pentru că nu mă cunoșteau. 

La acel moment, am suferit foarte tare și mi-am setat ca obiectiv să ajung atât de cunoscută, încât oamenii să își dorească să mă aibă prezentă la evenimente și să își dorească să mă fotografieze.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, acestea erau instrumentele prin care îți puteai măsura celebritatea”, a povestit Ilinca Vandici într-un interviu pentru viva.ro.

Frumoasa șatenă mărturisește că nu a făcut niciun compromis de-a lungul celor 15 ani de carieră pe micile ecrane și este foarte mândră de acest lucru. Vedeta de la Kanal D este mulțumită de parcursul ei de până acum, dovadă că munca a ajutat-o enorm.

ADVERTISEMENT

Ilinca Vandici și-a propus să fie impecabilă și să devină extrem de cunoscută, lucru care i-a și reușit. Prezentatoarea de la „Bravo, ai stil” este împăcată cu ceea ce este și spune că s-a mai relaxat, dar asta nu înseamnă că nu își forțează limitele uneori.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri