Sport

Ilyeș face planurile pentru Steaua – Miercurea Ciuc: “Ce a fost anul trecut nu mai are relevanță”

Se anunță un duel de foc între CSA Steaua - FK Miercurea Ciuc, pe Ghencea. Robert Ilyeș susține că va fi o partidă pe care fanii o vor urmări cu mare intensitate.
11.11.2023 | 22:13
Ilyes face planurile pentru Steaua  Miercurea Ciuc Ce a fost anul trecut nu mai are relevanta
Se anunță un duel de foc între CSA Steaua - FK Miercurea Ciuc, pe Ghencea. Robert Ilyeș susține că va fi o partidă pe care fanii o vor urmări cu mare intensitate. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În etapa 13 a Ligii secunde din România CSA Steaua – FK Miercurea Ciuc se anunță a fi un duel de foc. Meciul va avea loc pe stadionul Ghencea luni, 13 noiembrie, de la ora 17:30. Înaintea meciului, Robert Ilyeș susține că va fi o partidă pe care fanii o vor urmări cu mare intensitate.

Duel de foc între CSA Steaua – FK Miercurea Ciuc

Robert Ilyeș a discutat despre duelul de foc care va avea loc între CSA Steaua – FK Miercurea Ciuc. Tehnicianul “roș-negrilor” susține că meciul din Ghencea va fi unul foarte intens. Suporterii vor avea parte de spectacol, deoarece ambele echipe au un joc foarte ofensiv.

ADVERTISEMENT

”Suntem conștienți că nu ne așteaptă un meci ușor. Vom evolua împotriva unei formații care practică un joc deschis, această abordare se reflectă și în clasament, prin multitudinea de goluri marcate, dar, ce-i drept, și primite.

Îl cunosc bine pe tehnicianul lor, îmi este coleg la cursurile pentru licență, așa că știu sigur că îi place fotbalul ofensiv. Am și eu la rându-mi aceeași filozofie, astfel am convingerea că va fi o dispută intens savurată de public.

ADVERTISEMENT

Deoarece noi ne deplasăm la București pentru a juca fotbal. Nu ne putem raporta la meciul de anul trecut (n.r. – Steaua – FK Miercurea Ciuc 0-4). Sigur, anul trecut s-a jucat o partidă bună la București.

Dar, din cei care au evoluat atunci sunt doar doi sau trei jucători la Steaua. În ceea ce ne privește s-a schimbat și la noi mult echipa, așa că întâlnirea de acum un an nu mai are relevanță.

ADVERTISEMENT

Acum este un alt campionat, cu alți jucători, în persoana mea cu alt antrenor, așa că nu avem nimic de-a face cu acea partidă”, a declarat Robert Ilyeș înaintea duelului cu CSA Steaua.

Oaspeții “roș-albaștrilor” vor veni însoțiți pe Ghencea

Formația din Miercurea Ciuc va pune la dispoziție suporterilor un mijloc de transport pentru a face deplasarea la București. Astfel, oaspeții “roș-albaștrilor” vor veni însoțiți pe stadionul Ghencea. Fanii vor putea veni cu autobuzul oferit de club pentru a-și susține echipa preferată.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Robert Ilyeș se află pe locul 13 în eșalonul secund și sunt la egalitate de puncte cu CSA Steaua, 16 puncte. FK Miercurea Ciuc are patru victorii, patru egaluri și patru înfrângeri în Liga 2. “Roș-negrii” au marcat 10 goluri și au primit 11 în campionat.

ADVERTISEMENT
Tags: